16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Invingem pe National si pe Bacau si urcam doua locuri!“

„Invingem pe National si pe Bacau si urcam doua locuri!“

– Inteleg ca ai facut un efort extraordinar pentru a juca la Cluj, te-ai daruit ca un fotbalist adevarat. Cum a fost pentru tine partida cu CFR Cluj?


– Fiecare meci are specificul lui. Noi, jucatorii, trebuie sa luptam cu ardoare pentru a ne salva. Ca atare, toate partidele trebuie sa le abordam pentru a le cistiga. E mai putin important faptul ca eu am facut infiltratii pentru a putea juca la Cluj…


– Ce zici de meciul propriu-zis: ghinionisti si furati de arbitru?!


– Am putea spune ca, intr-adevar, n-am avut sansa. Am dominat meciul, am avut mai multe ocazii decit CFR Cluj. Gazdele au inscris un gol norocos, dupa ce, in prealabil, arbitrul Balaj ne-a refuzat un penalti clar! Asadar, de la un probabil 0-1 a fost 1-0! A trebuit sa ne revenim din acest soc, am egalat totusi, apoi n-am reusit sa marcam golul victoriei mult asteptate…


– Ai vazut aseara (duminica – n.r.) meciul FC National -Dinamo 5-1?


– Da. FC National joaca foarte bine, este o echipa alcatuita din fotbalisti buni…


– Trebuie sa-i batem miercuri. Putem?


– Noi evoluam de la meci la meci mai bine. Sper sa se vada asta in jocul de miercuri (miine – n.r.), adica sa invingem pe FC National. Sper in prima victorie din acest retur! Avem nevoie insa de suporteri. Doar ei si noi mai sintem acum la echipa asta!


– Sperante?


– Speranta moare ultima, nu? Am mai spus-o: matematic, inca avem sanse. Batem pe FC National, apoi la Bacau si astfel am putea urca doua locuri in clasament, nu? Trebuie sa ne legam de orice, inclusiv de rezultatele indirecte ale contracandidatelor la retrogradare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS