16.4 C
Craiova
luni, 13 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Oltenii simt gustul amar al retrogradarii

Oltenii simt gustul amar al retrogradarii

Trei au fost adversarii Universitatii in meciul de simbata, de la Cluj: ardoarea gazdelor, terenul greu si arbitrul Balaj. Lipsiti de sansa, bulversati de nenumaratele variante de finantare, oltenii – jucatorii si suporterii – au crezut ca la Cluj vor cuceri, in sfirsit, primele trei puncte din acest retur. Conform desfasurarii ostilitatilor de pe teren, Universitatea ar fi meritat victoria, dar ocaziile irosite si erorile arbitrului nu se contabilizeaza in clasament. Bondrea a surprins, intr-un fel, prin aruncarea in lupta de sub dealul Feleacului a doi tineri neexperimentati, Feleaga si Dananae, ultimul debutind astfel in Divizia A. Dar Bondrea este cunoscut pentru aceste debuturi…


Din startul intilnirii, oltenii au fost vaduviti de un penalti, Jula faultindu-l in suprafata de pedeapsa pe Plesan (‘7), dar Cristi Balaj nu a acordat nimic! Imediat dupa aceasta faza, gazdele au inscris, profitind de nesincronizarea defensivei oltene: 1-0 (D. Toma), iar peste doar citeva minute ar fi putut fi 2-0, dar Turcu a irosit o reala situatie de a marca, Feleaga salvind. La pauza insa a fost 1-1, atacantul Claudiu Dragan reusind, in sfirsit, in a sasea etapa din retur, sa inscrie un gol in campionat (’29).


Al doilea mitan, desfasurat pe un teren si mai greu, a fost unul in care oltenii ar fi putut modifica din nou tabela de marcaj, dar Papura, din apropiere, a trimis balonul peste transversala (’58)! A fost cea mai mare ocazie a oltenilor, dar nu singura. Meciul s-a incheiat nedecis, Universitatea reusind doar o performanta de palmares, daca mai putem vorbi de asa ceva: primul punct din acest retur! Incredibil, dar adevarat. Sa fie primul punct spre salvare? Inca patron, Staicu a felicitat Universitatea, prin telefon, si a promis ca se va tine de cuvint, adica ii va premia pe jucatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atmosferă de vis în Bănie. Fanii au cântat și...

Așa echipă, așa suporteri! După ce alb-albaștrii...

ȘTIRI GdS

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Alexandru Cicâldău: Am...

Alexandru Cicâldău, marcatorul de serviciu al Universității Craiova în ultima perioadă, se bucură foarte mult pentru victoria cu FCSB.

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Dan Nistor: Sper...

Mijlocașul Universității Craiova, Dan Nistor, a sărbătorit cu un gol în poarta FCSB-ului cel de-al 300-lea meci din Liga 1.

„U“ Craiova – FCSB 2-1 | Cristiano Bergodi: Avem...

Strategul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a fost încântat de victoria înregistrată în fața FCSB-ului, o echipă pe care o respectă foarte mult....

Universitatea Craiova – FCSB 2-1 | Bogdan Vintilă: Trebuie...

Antrenorul formației FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, consideră că echipa sa nu merita să piardă duminică seară, scor 1-2, în Bănie, în fața liderului Universitatea Craiova.

Horoscop

BerbecO zi cu distracții și voie bună. Sunteţi pus pe șotii, aveţi chef de aventuri, dar şi cu ceva iz de amor....

Bancul zilei

Un tânăr, la petrecerea de Anul Nou, se întoarce către prietenul lui și îi cere o țigară. Acesta îi spune: