10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei puncte asteptate

Trei puncte asteptate

Pentru microbistii gorjeni, partida de astazi dintre Pandurii si International Pitesti este o simpla formalitate, necunoscuta fiind doar diferenta de pe tabela. Galeria „PanDurii“ si-a anuntat prezenta la Motru cu convingerea ca elevii lui Buburuz au mai multa nevoie de sprijin decit cei ai lui Sandoi. Pitestenii nu trebuie insa tratati ca simple victime, din trei motive. Primul ar fi disperarea cu care se leaga de fiecare partida in speranta salvarii de la retrogradare, al doilea, starea grea a terenului, la ora jocului, care incomodeaza echipa nevoita sa construiasca, si, in al treilea rind, socul creat prin schimbarea antrenorului la argeseni, Ion Ceausu luindu-i locul in aceasta saptamina lui Tavi Grigore. Aceste motive, coroborate cu cele doua indisponibilitati din tabara gazdelor, suspendatii Popete si Radoi, precum si cu lipsa de forma a atacantilor, prefigureaza un meci de lupta, pe muchie de cutit, in care un gol marcat rapid de Pandurii ar risipi emotiile oltenilor.


In echipa de start a lui Sandoi se anunta citeva schimbari necesare dupa jocul slab de la Ploiesti, dar si obligate de suspendari. Lung va reveni, probabil, intre buturi din cauza penaltiului comis de Balaet cu Petrolul, dar si protestului portarului craiovean care a amenintat la inceputul saptaminii ca doreste sa paraseasca divizionara B gorjeana. Craciunescu este recomandat de jocul bun de pe „Ilie Oana“, iar Bertea este singura solutie pe partea dreapta. Emil Sandoi ar putea schimba ceva si in compartimentul ofensiv, unde acum are destule solutii, mai ales ca tandemul Buca – Ilie nu a dat satisfactie decit partial.


Echipa pandurii nu ia in calcul in etapele viitoare decit o varianta, cea a victoriei, deoarece orice punct pierdut ar duce la compromiterea sanselor la promovare si la diminuarea contractelor antrenorilor si fotbalistilor. Dupa jocul cu International, se poate trage concluzia daca masurile anuntate de CA la inceputul saptaminii au fost de bun augur sau au influentat negativ starea psihica a echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS