11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Mergem sa batem pe Inter Gaz“

„Mergem sa batem pe Inter Gaz“

Partida de astazi din Capitala este importanta pentru ambele formatii, gazdele avind emotii pentru intilnirea cu oltenii. Situatia este schimbata fata de partida din tur. Atunci, caracalenii erau intr-un impas si au cedat, surprinzator, acasa, 0-2. Acum, echipa cu probleme este Inter Gaz: locul 13 si fara antrenor, Marius Lacatus demisionind la inceputul acestei saptamini, dupa infringerea din Oltenia: Oltul Slatina – Inter Gaz 1-0.


Aflata aproape de retrogradare, echipa bucuresteana are nevoie astazi ca de aer de punctele puse in joc. Pe olteni asta nu-i intereseaza, Nae Ungureanu declarind transant: „Mergem sa batem pe Inter Gaz! Sigur, meciul nu este usor, deoarece intilnim o echipa aflata la -10 in clasamentul «adevarului» si care are unele probleme interne acum, dupa plecarea antrenorului Marius Lacatus“.


Presedintele Jean Nitulescu a completat: „Vrem sa obtinem un rezultat bun ca sa scapam de griji, cum s-ar spune“. Oltenii se afla de joi in cantonament (Deveselu), iar, pentru partida de astazi, antrenorul Nae Ungureanu il are absent pe atacantul Alexandru Piturca (suspendat pentru cumul de cartonase galbene). In schimb, va reveni in primul „11“ Daniel Orac, care si-a ispasit etapa de suspendare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS