8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAcum ori niciodata!

Acum ori niciodata!

De citeva etape, oltenii joaca cu apa la gura. Cum speranta moare ultima, Universitatea crede intr-o victorie astazi, la Cluj, continuata apoi cu un miracol, adica sa cistige alte vreo cinci meciuri. Sintem de acord cu Plesan ca un miracol inseamna, de fapt, retrogradarea, dar in acest moment totul pare a fi in degringolada pe Unirii 86.


Jucatorii Universitatii au astazi datoria sa demonstreze in teren ca alta-i valoarea lor, asa cum pretind. CFR Cluj, o echipa ajunsa in Divizia A dupa 28 de ani de absenta, are 27 de puncte (locul zece), dar este inca bintuita de emotiile retrogradarii. Capitanul Universitatii, Corneliu Papura, a spus: „La Cluj nu avem decit o singura varianta: victorie!“.


Oltenii au plecat joi din Banie si ieri-dimineata, dupa o noapte petrecuta in Alba Iulia, au avut surpriza sa se trezeasca cu zapada pe terenul de antrenament! Dupa toate probabilitatile, si astazi, la Cluj, terenul de joc va pune probleme celor doua formatii, situatie in care plusul de tehnicitate al oltenilor ar putea fi oarecum anulat. Daca insa va exista ardoarea din ultimele doua intilniri oficiale ale Universitatii (cu Farul, din semifinala Cupei României, si cu Steaua, din campionat), altul ar putea fi deznodamintul meciului cu ardelenii.


In privinta formatiei, Marian Bondrea se confrunta cu citeva probleme, Moti si Bundea fiind suspendati, iar Schumacher este incomplet refacut dupa o accidentare. Desi antrenorul oltenilor a lasat sa se inteleaga ca n-ar fi exclus ca Guso sa isi piarda postul de titular, se pare ca varianta cu Banica nu prezinta siguranta, avind in vedere lipsa lui de experinta. Gazdele au legitimat doi sirbi, Zoran Milosevic si Djordjie Vlajic, in timp ce Turcu este incert.


Oltenii vor fi insotiti la Cluj de suporteri, care au la dispozitie 20 de autocare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS