24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEvolutiile „stranierilor“ români

Evolutiile „stranierilor“ români

Elvetia. Fotbalistii români Iulian Filipescu si Mihai Tararache au evoluat pe tot parcursul partidei pe care formatia lor, FC Zürich, a cistigat-o miercuri, cu scorul de 3-1, in fata echipei Young Boys Berna, in prima mansa a semifinalelor Cupei Elvetiei. Filipescu a fost sanctionat cu un cartonas galben in minutul 13, aceeasi sanctiune primind-o si Tararache in minutul 37. Fiind suspendat, Adrian Ilie nu a evoluat la FC Zürich. In etapa a 27-a din liga secunda elvetiana, AC Bellinzona a invins, cu scorul de 1-0, echipa Juventus Zürich. La AC Bellinzona, Adrian Pit a evoluat tot meciul, in timp ce Cristian Ianu nu a jucat, fiind suspendat.


Belgia. In prima mansa a semifinalelor Cupei Belgiei, Marius Mitu a fost integralist in partida pe care formatia sa, Lierse, a pierdut-o in deplasare, cu scorul de 0-1, in fata echipei FC Bruges.


Italia. Paul Codrea a evoluat pe tot parcursul partidei pe care formatia sa, AC Torino, a cistigat-o miercuri, in deplasare, cu scorul de 3-0, in fata echipei Venezia, in etapa a 34-a din Serie B. Tot in Serie B, Bogdan Patrascu a fost integralist in meciul pierdut de Piacenza, pe teren propriu, cu scorul de 0-2, in fata echipei Ternana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS