24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Am fost tot timpul singur!“

„Am fost tot timpul singur!“

Conferinta de presa de ieri i-a avut ca invitati pe Bondrea, Guso, Papura si Plesan. Din start, tehnicianul oltenilor a surprins: „Cred ca aici am fost introdus intr-un joc! Citez dintr-o declaratie a lui Chivu despre situatia de la AS Roma: «Intr-un club este nevoie de un punct de sprijin. L-am cautat, dar nu l-am gasit. Trebuie sa ne preocupe stagiunea viitoare, actuala este compromisa (…) Rezultatele actuale reflecta situatia incerta. Clubul trebuie sa-si gaseasca un plan, sa-l puna in aplicare. Cind jucatorii n-au siguranta zilei de miine, iar echipa si clubul nu isi gasesc echilibrul, se intra in degringolada». Asta ni s-a intimplat si noua, la Universitatea! Avem nevoie de echilibru, de liniste, de siguranta si de caracter din partea tuturor, nu numai a jucatorilor. (…) Jucatorii Universitatii nu si-au pierdut inca speranta, ei sint luptatori pina la capat, in ciuda problemelor de la club“. Tehnicianul Craiovei a acuzat arbitrajele potrivnice din ultimele meciuri ale Universitatii, cit si faptul ca nu a fost ajutat: „Am fost tot timpul singur!“. Totodata, Bondrea a negat ca in vestiarul echipei ar fi avut loc la inceputul acestei saptamini un asa-zis scandal, iar Plesan a precizat: „A fost doar o discutie constructiva, nici un fel de scandal“.


Mazilirea Universitatii s-a pus la cale in iarna!


Fara sa nominalizeze, Bondrea a afirmat: „Sintem loviti din toate partile (…) Persoane foarte importante din fotbalul românesc au spus de asta-iarna ceva despre Universitatea! Ar trebui sa stiti lucrul asta. Repet, daca persoane responsabile fac fel de fel de afirmatii, trageti singuri concluziile“. Bondrea a marturisit ca la un moment dat a intentionat sa demisioneze: „Am inteles ca am fost adus de sacrificiu, iar cind am vazut ca nimeni nu este linga echipa, am avut tendinta sa renunt“.


Guso: „Nimeni nu face nimic aici“


Vorbind despre momentul critic actual, Plesan a spus: „Singurii care mai au sperante in acest moment sintem noi, adica jucatorii si antrenorii. In rest? Exista o instabilitate care nu ar fi trebuit sa fie la un club ca Universitatea Craiova. Ca sa fii un club puternic trebuie, asa cum spunea si antrenorul Bondrea, sa ai o organizare (…) Craiova sufera la acest capitol. Poate se si vede in clasament lucrul acesta“. Guso: „Nimeni nu face nimic aici. Tot timpul e vorba de altii!“


„Mai avem un fir de ata de care trebuie sa ne agatam, meciul cu CFR Cluj. Noi mai credem… Vrem sa ne ducem crucea pina la capat“, a mai spus Plesan. Internationalul craiovean a completat: „Daca Universitatea se va salva, asta nu va fi o minune. O minune va fi daca va cadea“!


Despre probabila revenire a lui Netoiu, jucatorii au comentat astfel: „ Daca va fi sa ma despart de Craiova, sufletul imi va ramine aici“ (Mihaita Plesan); „Vom vedea la momentul respectiv ce ne ofera viata si voi lua deciziile care se impun“ (Corneliu Papura).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS