17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Stringem bani de motorina si mergem in deplasari“

„Stringem bani de motorina si mergem in deplasari“

Cind a jucat duminica in propriul spectacol de la conferinta de presa, Dinel Staicu a spus ca va ceda clubul Universitatea oricui este dispus sa il preia, autocarul, care este achizitionat separat, printr-o alta societate. Pusi in situatia de a nu mai avea autocar pentru deplasari, jucatorii Universitatii au spus ca ar fi dispusi sa mearga si cu trenul sau cu masina la meciurile pe care echipa lor le va juca in alte orase.


„Daca este nevoie, mergem cu trenul si cu masinile personale. Stringem bani de motorina si cu ce ne mai da Dinel, vom reusi sa ajungem la destinatie. Eu cred ca mai sint sanse de a evita retrogradarea. De ce trebuie sa cedam?“, a spus fundasul Marius Iordache.


Dinel Staicu si-a continuat marti reprezentatia penibila pe care a inceput-o duminica, agatind la sediul clubului un prosop alb, pe care scria „Nu Dinel“. Tot marti, Dinel a fost in cantonamentul Universitatii unde si-a luat la revedere de la jucatori. „Am fost si mi-am luat adio de la baieti, asigurindu-i ca voi negocia cu primul investitor care va veni sa preia echipa, pentru ca si ei sa-si primeasca drepturile banesti la zi. Voi incerca sa le mai platesc o parte din bani, indiferent de rezultatul de la Cluj. M-au asigurat ca vor face tot posibilul sa cistige acolo“, a spus Staicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS