10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au luat cinci medalii

Craiovenii au luat cinci medalii

La Hunedoara s-a desfasurat recent finala Campionatului National de karate traditional Fudokan, competitie de cadeti, juniori, tineret si seniori la care au participat peste 200 de sportivi de la 40 de cluburi din tara. La intrecere au luat parte si sportivii antrenati de Gabriel Gulie la Cercul Militar, care s-au intors acasa cu cinci medalii.


La tineret, in proba de kumite echipe, craiovenii au obtinut medalia de argint, prin Bibu Daniel, Balan Dragos si Grigorie Florin. La aceeasi categorie, in proba feminina de kata echipe, Balan Oana, Marin Simona si Marin Adela au ocupat locul trei. La kumite individual, Oana Balan a obtinut bronzul, in timp ce la enbu-mixt aceasta a luat locul patru impreuna cu fratele sau, Dragos. Tot pe locul patru, la aceeasi proba, s-au clasat Dragos Balan si Cosmin Gramada.


La juniori, in proba de fukugo masculin, Cosmin Gramada a fost al treilea, la fel ca la kumite echipe, unde a luptat alaturi de Iancu Robert si Purcaru Alexandru. La cadeti, la kata echipe, Marin Elena, Guta Irina si Ion Alexandra s-au clasat pe locul patru. Ultima finala de karate traditional din cadrul Campionatului National va avea loc la Galati, la sfirsitul acestei saptamini, competitie la care Cercul Militar participa cu 12 sportivi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS