12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Universitatea o dau chiar si rusilor!“

„Universitatea o dau chiar si rusilor!“

Dinel Staicu a spus duminica seara, la conferinta de presa, ca, in aceasta saptamina, asteapta eventuala decizie a Consiliului Local Craiova de a prelua Universitatea, in timp ce echipa a doua (in prezent, lider in C5) o va oferi Consiliului Local Resita. Ieri, Staicu a spus: „N-am fost contactat pina astazi de Consiliul Local Craiova si nici de altcineva. De fapt, in aceasta saptamina doar cu reprezentantii comunitatii locale discut aceasta problema. Ii astept pina luni, 25 aprilie. Daca ei nu isi vor manifesta dorinta de a prelua Universitatea pina la aceasta data, atunci vedem. Dorinta mea este ca Universitatea sa ramina comunitatii. Ce se va intimpla de luni incolo in cazul in care consiliul local nu o preia? Sa vina cine o veni si cu asta basta! Indiferent cine o veni… Si din Rusia daca vine cineva o dau!“ Staicu a dezmintit zvonurile care circula prin presa si pe la colturi (Netoiu, Gica Popescu, Mircea Dinescu, Mititelu).


In privinta situatiei juridice a jucatorilor, inca patronul Universitatii a afirmat ieri: „Dupa doua luni de neplata, toti jucatorii Universitatii devin liberi de contract, asa-i regulamentul. Am vorbit cu jucatorii, voi merge insa si astazi (ieri – n.r.) la cantonament. De ce? Sa le explic ca nu am mai rezistat taifunului care s-a abatut asupra mea in ultimul timp si ca, efectiv, nu mai pot. Decizia mea este irevocabila.“


Va finanta in continuare Universitatea II


Desi a anuntat ca echipa satelit o ofera celor de la Consiliul Local Resita, Staicu a afirmat ieri ca Universitatea II ar putea ramine tot in Craiova: „Cei de la Resita si-au facut rost de echipa, situatie in care Universitatea II continua tot aici, in Banie. Resitenii vor doar citiva jucatori si o sa le dau. Probabil ca de echipa se va ocupa fratele meu, Mugurel Staicu, e dorinta lui. Cu alte cuvinte, Universitatea II ramine in Lunca Jiului si tot eu o voi finanta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII