11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSolomon: „Nu vrem sa fim proprietarii clubului!“

Solomon: „Nu vrem sa fim proprietarii clubului!“

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a spus ieri ca municipalitatea nu-si poate asuma responsabilitatea finantarii integrale a Universitatii Craiova, in conditiile in care Dinel Staicu a anuntat ca se retrage de la clubul alb-albastru. Solomon sustine ca bugetul local nu poate suporta nici macar cheltuielile pentru ultimele zece etape din campionat, deoarece nu au fost alocati bani de la buget in acest sens. Singura solutie: primaria sa fie un fel de impresar pentru club, care sa fie pasat unor investitori potenti. Din vara, primaria ar putea deveni unul dintre sponsorii echipei.


„In prezent, nu o putem prelua nici macar gratis, pentru ca nu s-au alocat fonduri de la bugetul local. M-a sunat Dinel ca sa discutam. Daca e gratis, atunci o sa cautam investitori care s-o preia. Din vara, primaria ar putea subventiona o parte din cheltuieli. Nu stiu cit, 10-15 miliarde, dar proprietari ai clubului nu vrem sa fim. Daca pica in Divizia B, lumea o sa-l injure pe Solomon. Nu vreau sa fiu asociat cu acest lucru“, a spus Antonie Solomon.


Dupa spusele primarului, Dinel a venit prea tirziu cu oferta de a lasa clubul gratis comunitatii. „Alta era situatia daca Dinel ne dadea echipa in iarna, asa cum promisese. S-a razgindit peste noapte, credea ca ia el nu stiu cite milioane de dolari pe Plesan. Acum se pare ca i-a venit mintea la cap“, a incheiat acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS