14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sintem decisi sa cistigam Cupa Ucrainei“

„Sintem decisi sa cistigam Cupa Ucrainei“

Mircea Lucescu, tehnicianul echipei Sahtior Donetk, a spus ca este decis sa cistige Cupa Ucrainei. Sahtior va intilni miine, pe teren propriu, formatia Dnepr Dnepropetrovsk, in prima mansa a semifinalelor Cupei Ucrainei.


Lucescu a afirmat ca partida cu Dnepr va fi foarte dificila. „Meciul este foarte important. Dnepr este o echipa buna, iar Cupa Ucrainei este principala lor tinta. Tinind cont de rivalitatea dintre cele doua grupari, sint convins ca fotbalistii de la Dnepr vor aborda cu ambitie meciul cu Sahtior. Noi sintem insa hotariti sa cistigam Cupa“, a spus Lucescu.


Tehnicianul român a precizat ca atacantul Ciprian Marica va juca, desi inca nu este pregatit sa reziste 90 de minute. Despre accidentarea nigerianului Aghahowa, Lucescu a spus: „Aghahowa este in Germania. Deocamdata, dupa informatiile pe care le am, situatia este foarte dificila. Refacerea sa va dura aproximativ sase luni. Vom vedea care este verdictul si poate il voi trimite la un specialist la Bologna, cel care i-a operat pe Vieri si pe Baggio“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS