10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Poate isi intoarce Dumnezeu fata spre Universitatea!“

„Poate isi intoarce Dumnezeu fata spre Universitatea!“

– Ce ar mai fi de spus acum, dupa cea de-a cincea infringere consecutiva din retur?


– Ce mai poate fi de comentat? Noi sintem de vina, jucatorii. Noi am intrat pe teren in meciuri, noi n-am putut sa cistigam si sa aducem puncte in clasament. Ce ar putea sa ne faca noua, jucatorilor, antrenorul Bondrea, care abia a venit la echipa? Cum spuneam, noi sintem principalii vinovati de situatia actuala.


– Nici sansa n-am avut duminica…


– Parca numai in acest meci n-am avut sansa? In mai multe partide: la Constanta, in campionat, in returul semifinalei din Cupa României…


– Duminica ai avut o uriasa ocazie de a egala, dar Tudor a intervenit la sutul tau ca la handbal si scorul a ramas tot 0-1.


– Da-o dracului de ocazie! Daca am avut si n-am dat gol, tot degeaba, nu?


– Cred ca moralul vostru este la pamint. Sperante ar mai fi!


– Da. Daca si-ar intoarce Dumnezeu fata si spre noi, cine stie… Sintem obligati sa credem, sa luptam pina la capat. Sanse, intr-adevar, mai sint. Trebuie inca sa credem in ele.


– Se simte la unii jucatori un fel de neputinta fizica?


– Nu cred, deoarece am facut o pregatire de iarna buna, chiar pot spune ca ne-am pregatit mai bine ca niciodata. Sintem la pamint din punct de vedere psihic. Nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai zic. Imi pare rau de minunatii suporteri…


– Ce zici de retragerea anuntata a finantatorului Staicu, de problemele care ar putea sa apara?


– Ce as putea eu sa comentez, mai ales ca nu-i problema mea. Sint jucator profesionist, ma intereseaza soarta echipei, dar nu cunosc ce se intimpla. Tin insa sa subliniez ca domnul Staicu a fost corect fata de noi.


– Bafta la Cluj. Dai un gol la Cluj?


– Ce sa mai promit! Indiferent cine ar marca, important ar fi sa cistige Universitatea. Sper totusi sa invingem.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS