3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi e la cutite cu conducerea Galatei

Hagi e la cutite cu conducerea Galatei

Ergun Gursoy, vicepresedintele clubului Galatasaray, a dezvaluit ca antrenorul Gica Hagi a promis conducerii gruparii din Istanbul ca echipa sa va invinge in ultimele sase etape din campionatul Turciei. „Hagi ne-a promis mie si presedintelui Ozhan Canaydin ca Galatasaray va cistiga ultimele sase meciuri din campionat“, a spus Gursoy.


Ergun Gursoy a facut referiri la declaratiile facute de Hagi la conferinta de presa organizata dupa meciul cu Akcaabat Sebatspor, scor 3-1, cind tehnicianul român a afirmat ca este dispus sa plece de la Galatasaray daca nu este dorit acolo si ca a fost dezamagit de unele persoane in care a avut incredere. „Acestea sint cuvinte spuse in pripa, dupa un meci stresant. Hagi face asta citeodata. Vorbeste, iar apoi isi cere scuze. Exista si speculatii potrivit carora Hagi ar urma sa fie demis. Acest lucru ar fi adevarat doar daca l-as confirma eu. Hagi ramine la datorie si va invata ca este directorul tehnic al echipei Galatasaray“, a precizat Gursoy.


Ziaristii turci au dezvaluit ca tehnicianul român a spus in autocar, la plecarea de la stadion dupa meciul cu Akcaabat Sebatspor: „Eu plec. Sa aduca un antrenor francez, sa vedem daca va fi mai bine!“. Conform presei din Istanbul, presedintele gruparii Galatasaray, Ozhan Canaydin, a discutat cu Hagi, duminica, in cantonamentul de la Florya. Canaydin i-a cerut lui Hagi sa uite ce a spus la conferinta de presa si sa se concentreze numai pentru echipa. Deocamdata, situatia s-a calmat, dupa ce Hagi i-a raspuns lui Canaydin ca nu se pune problema sa dea dovada de lipsa de respect fata de el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS