17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu ar da gratis Universitatea lui Netoiu si Gica Popescu

Staicu ar da gratis Universitatea lui Netoiu si Gica Popescu

Solomon: „Dinel trebuie sa dea socoteala pentru ce a facut“


Suparat ca a fost din nou amestecat in scandalul „Universitatea Craiova“, primarul Antonie Solomon a reactionat vehement impotriva patronului Dinel Staicu, care a anuntat duminica seara ca paseaza din nou echipa primariei, renuntind sa mai finanteze clubul alb-albastru.


„Nu Staicu decide ce face primaria cu banii publici. El trebuie sa dea socoteala pentru ce a facut, exista destui judecatori in Craiova. Ar trebui sa-i cerem daune morale de milioane de euro, pentru ca a facut fotbalul craiovean de rusine“, a declarat Solomon. Primarul a mai spus ca Dinel Staicu trebuie sa plece si sa lase gratuit echipa comunitatii, asa cum de altfel trebuia sa procedeze inca din iarna, cind s-a jucat cu primaria de-a cedarea echipei. In fine, Solomon nu a vrut sa auda de varianta vreunei negocieri cu Staicu, asa cum s-a intimplat data trecuta: „Ce sa negociez? O gloaba? Exista si alte variante, nu pot sa va spun acum care. Ma consult cu consilierii si cu viceprimarul Nedelescu si luam o hotarire“.


Staicu: „E oferta deschisa pentru toata lumea“


La rindul sau, Dinel Staicu ne-a declarat ca nu este obligatoriu ca primaria sa ia echipa, oferta fiind deschisa pentru toata lumea, inclusiv pentru Gigi Netoiu si Gica Popescu.


„Cred ca am fost inteles gresit. Eu am spus ca dau gratis echipa consiliului local, nu ca ei o s-o si ia. In timp de o saptamina, cei de la primarie trebuie sa se hotarasca. Ca sa zic asa, au drept de preemptiune. Dupa aceea, daca nu ajunge la primarie, poate sa vina sa discute cu mine oricine. Netoiu, Gica Popescu… E oferta deschisa pentru toata lumea“, a precizat Staicu.


Dinel a zis ca renunta la tot, inclusiv la drepturile TV, la care a tinut foarte mult la negocierile trecute: „Doar autocarul il pastrez, pentru ca nu e luat pe club. Este al meu, l-am achitat, nici macar nu este inregistrat la LPF. In rest, conditiile ramin aceleasi, anuntate la conferinta de presa“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS