14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Luati-mi scalpul!“

„Luati-mi scalpul!“

Dupa intilnirea reprezentantilor mass-media cu cei doi antrenori, Zenga si Bondrea, a aparut in sala conferintei de presa patronul Universitatii. La ora aceasta, deja se cunoaste declaratia lui Dinel Staicu: „Indiferent de rezultatul meciului cu Steaua, luasem decizia sa ma retrag definitiv si pentru totdeauna din fotbal. Imi cer scuze ca am dezamagit, imi cer scuze fata de suporteri. Nu mai am nici o motivatie de a mai finanta Universitatea.“


Despre campania din presa impotriva lui, Staicu a pretins ca ar exista „oameni care vor sa achizitioneze Universitatea pe un pret derizoriu“, dar nu i-a nominalizat. Conform declaratiilor de duminica seara, in contul societatii care finanteaza acum Universitatea, Staicu va lasa bani doar pentru etapa urmatoare (simbata, cu CFR Cluj, in deplasare).


Situatia juridica a jucatorilor este destul de confuza in cazul in care Dinel Staicu totusi renunta. Astfel, Guso are in contract o clauza potrivit careia, daca pleaca finantatorul Staicu, el devine liber de contract. Altor trei jucatori – Plesan, Moti si I. Iordache – li s-a promis plecarea atunci cind se retrage patronul. Despre cazul Plesan, Staicu a spus: „Mi-am dat cuvintul ca la vara ii voi da dezlegarea sa plece fara nici un ban. De fapt, ma voi tine de cuvint in cazul celor trei, Plesan, Moti, I. Iordache“.


Staicu a mai punctat: „Sint singurul vinovat. Ce vreti sa fac? Sa ma spinzur? Cea mai mare greseala a mea a fost cind, in 2002, am mers la Brasov sa iau echipa (…) Atunci a fost o decizie politica sa iau eu echipa si o obligatie politica a mea“. „Ce mai vor, scalpul? Sa vina sa mi-l ia. Gata!“, a incheiat inca finantatorul oficial al oltenilor, reamintind ca decizia sa de renuntare ar fi irevocabila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS