14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au facut legea

Craiovenii au facut legea

La sfirsitul saptaminii trecute, baza de tenis CS Vointa din Craiova a fost gazda editiei a IV-a a Memorialului „Dumitru Cirimbei“, turneu de grad V, rezervat categoriilor de virsta 12 (m+f), 14 (m) si 16 ani (f). La competitiei au participat 64 de sportivi de la 13 cluburi din Oltenia, Bucuresti si Pitesti, cele mai bune rezultate obtinindu-le tenismenii din Banie.


La 16 ani, primul loc a revenit lui Alice Radu (CS Vointa), care a invins-o in finala pe Alisa Caluseriu (TC Olimp). Pe locul trei s-a clasat Roberta David (Triumf). In competitia baietilor de 14 ani, cel mai bun a fost tot un reprezentant al clubului gazda, Andrei Gresita, acesta depasindu-l pe Andrei Sirbu (TC Atlas), in timp ce Denis Ciupag (Dinamo Bucuresti) a fost al treilea.


La 12 ani, fete, s-a impus Ana Vladutu (CSM Craiova), aceasta fiind urmata de Bianca Neacsu (Oltchim Vilcea) si Patricia Gheorghe (CS Vointa), in vreme ce, in confruntarea baietilor, pe primul loc s-a situat tot un reprezentant al CSM-ului, Alexandru Marcu, pe urmatoarele doua locuri clasindu-se Catalin Popa (TC Atlas), recent transferat de la Vointa, si Armand Iliescu (CS Vointa).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS