10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Plec daca nu sint dorit“

„Plec daca nu sint dorit“

In etapa a 28-a a campionatului Turciei, echipa antrenata de Gica Hagi, Galatasaray Istanbul, a invins simbata, in deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), formatia Akcaabat Sebatspor. Golurile echipei din Istanbul au fost marcate de Sabri (’42), Orhan Ak (’70) si Hasan Kabze (’73), pentru Akcaabat Sebatspor punctind Yusuf (’12).


La conferinta de presa sustinuta la sfirsitul meciului cu Sebatspor, „Regele“ s-a declarat multumit de victoria obtinuta de elevii sai. „In ultimele doua saptamini am fost tensionati si acest lucru s-a vazut in prima repriza. Adversarii nostri au avut numeroase ocazii, insa in a doua repriza am aratat ca sintem o echipa. Daca nu ne gindim la prima repriza, putem spune ca a fost un meci bun pentru noi. As vrea ca punctele cistigate sa aduca liniste jucatorilor mei. De doua saptamini lipseste ceva din echipa, insa eu, ca antrenor, nu gasesc nici un raspuns la aceasta problema“, a opinat Hagi.


„Am suferit mult pentru Galata“


Gica Hagi a spus ca ar putea renunta la postul sau daca nu este dorit la gruparea din Istanbul. „Ce s-a intimplat in ultimele doua saptamini s-a facut pentru ca echipa Galatasaray si eu sa fim pusi intr-o situatie proasta. Nu-mi pot explica aceasta situatie. Sa nu uite nimeni cum era echipa cind am preluat-o si unde a ajuns acum. Ne luptam inca pentru titlu si Cupa Turciei. Nu-mi ignorati meritele, nu uitati ce am facut pentru a aduce echipa aici. Vreau sa spun ca am fost dezamagit de unii oameni in care aveam incredere. S-a considerat ca eu sint de vina pentru tot. Sa nu se uite ce am facut pentru Galatasaray timp de cinci ani. Am suferit mult. Nu vreau sa mentionez numele celor care m-au dezamagit. Dupa trei-patru saptamini va fi totul clar, a mai ramas putin. Daca nu sint dorit, sint gata sa plec. Daca este nevoie, as putea pleca chiar de miine“, a spus Hagi.


Alte rezultate


Intr-o alta partida disputata in cadrul etapei a 28-a a campionatului Turciei, echipa la care evolueaza Giani Kirita, Samsunspor, a invins pe teren propriu, cu 4-0, formatia Denizlispor. Cele patru goluri au fost marcate de Serkan Aykut (‘2-penalti), K. Ghodbane (’42), Ivanov (’88) si C. Altin (’90). La Samsunspor, Giani Kirita a evoluat incepind cu minutul 59, cind a intrat pe teren in locul lui Musa Aydin.


Alte rezultate: Konyaspor – Sakaryaspor 2-0 (M. Akagunduz ’25, E. Pereira ’89), Kayserispor – Malatyaspor 1-1 (Balili ’55 / Karatas ’11). Partidele Ankaragucu – Ankaraspor, Istanbulspor – Genclerbirligi, Caykur Rizespor – Gaziantepspor si Fenerbahce – Besiktas s-au jucat ieri, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS