16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEvolutiile „stranierilor“ români

Evolutiile „stranierilor“ români

Rusia. Jucatorul Pompiliu Stoica a fost titular la FC Moscova in partida cistigata simbata pe teren propriu, cu scorul de 1-0, impotriva formatiei Rostov, din etapa a 5-a a campionatului Rusiei. Mijlocasul Erik Lincar a evoluat pina in minutul 64 al meciului pierdut de echipa sa, Amkar Perm, in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata formatiei Rubin Kazan. Tot in campionatul Rusiei, Iulian Tames a fost introdus pe teren in minutul 32 al partidei pe care Alania Vladikavkaz a pierdut-o, in deplasare, cu scorul de 1-3, in fata formatiei Saturn Moscova Oblast. Coechipierul sau Cristian Tudor a fost rezerva.


Grecia. Jucatorul Nana Falemi a fost integralist la Ergotelis, in meciul pierdut simbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-3, in fata formatiei Panathinaikos Atena, in etapa a 26-a a campionatului Greciei. Coechipierul sau, Lucian Pirvu, a fost introdus pe teren in minutul 63, in timp ce la oaspeti Lucian Sinmartean nu a fost folosit.


Italia. Mijlocasul Paul Codrea a fost titular la AC Torino, in meciul terminat la egalitate, scor 1-1, in deplasare, in fata echipei Perugia, in etapa a 33-a a ligii secunde din campionatul Italiei.


Spania. In runda a 33-a din liga a doua spaniola, jucatorul Constantin Gilca a evoluat pe toata durata partidei pe care echipa Almeria a cistigat-o pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Pontevedra.


Croatia. Jucatorul Dumitru Mitu a fost titular la NK Rijeka, in meciul cistigat, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, impotriva echipei NK Zagreb, in etapa a 3-a a play-off-ului campionatului Croatiei, a 25-a competitiei. NK Rijeka ocupa locul doi in clasament, cu 43 de puncte, unul mai putin decit prima clasata, Hajduk Split.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS