10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Respectam Universitatea“

„Respectam Universitatea“

Tehnicianul stelistilor, Walter Zenga, a spus ieri ca jucatorii sai respecta Universitatea Craiova, indiferent de locul pe care aceasta il ocupa in clasament. „Stiu situatia in care se afla Universitatea Craiova. Este o situatie foarte grea, dar noi avem respect pentru fiecare echipa, indiferent de locul ocupat in clasament si indiferent daca se numeste Craiova, Rapid, Dinamo sau CFR Cluj“, a afirmat Zenga.


Referitor la faptul ca impresarul Gheorghe Popescu a spus, in excusivitate pentru GdS, ca meciul cu Steaua este ca o finala de Liga Campionilor pentru Universitatea Craiova, tehnicianul stelist a spus: „Ma bucura aceste vorbe, pentru ca inseamna ca pentru el Steaua este o echipa mare. Eu am avut 20 de finale, pentru ca toti adversarii joaca la potential maxim cind intilnesc echipa mea. Steaua este o echipa respectata si fiecare vrea sa o invinga“.


Zenga a precizat ca jucatorii sai acuza doar o oboseala psihica dupa partidele grele disputate in acest retur, nu si una fizica. „La Bistrita, cu Dinamo, cu Rapid, am avut numai meciuri grele. Sintem obisnuiti“, a spus Zenga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS