17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pentru noi, toate meciurile sint cu Steaua“

„Pentru noi, toate meciurile sint cu Steaua“

– Ce sperante are echipa care nu a invins pe nimeni in acest retur sa bata liderul Diviziei A?


– Putem spune ca pentru noi toate meciurile sint cu Steaua, adica foarte grele, pentru ca pornim cu sansa a doua. De aceasta data, intilnim chiar Steaua. Noi nu am reusit sa cistigam pina acum in retur si intilnim echipa care a pierdut doar doua jocuri in acest campionat, dar duminica nu se va pune problema asa. Ne punem sperante in ambitia specifica Universitatii la meciurile cu echipele bucurestene si in publicul nostru, care a avut o prestatie la nivel inalt, chiar daca aceasta nu a fost alimentata de rezultate.


– In ultimul timp, loviturile libere ale adversarilor Craiovei au fost un fel de penaltiuri. Ce trebuie facut, sa nu mai comitem deloc faulturi in jumatatea noastra?


– Ne asezam cu mina la antrenamente pentru asemenea faze fixe si tot gresim, nu stiu ce sa mai cred. Erorile se repeta, sint probleme de comunicare intre jucatori, marcajul a fost facut aiurea si nici Guso nu poate fi scutit de vina. La Iasi si cu Farul am primit acelasi gol, a diferit doar marcatorul.


– V-ati exprimat intentia de a construi ceva la Universitatea, dar se vorbeste in ultima vreme de vinzarea clubului…


– Aceste zvonuri nu ajuta deloc echipa in incercarea ei de a evita retrogradarea. Nu stiu daca este bine sau rau sa se schimbe patronul, dar cu siguranta nu este bine sa se tot discute despre acest lucru, deoarece ii destabilizeaza psihic pe jucatori. Am auzit ca nu au fost probleme cu banii pina acum, dar nici transferuri deosebite nu au fost facute. Alta mare problema este a tineretului. Din cite am observat, nu vine nimic din spate, centrul de copii si juniori este la pamint. O pepiniera care scotea cel putin 15 jucatori pe an, pentru Diviziile A si B, nu mai produce nimic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS