21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ n-au voie sa piarda

„Pandurii“ n-au voie sa piarda

Pentru a-si vedea obiectivul indeplinit, echipa Pandurii nu are voie sa faca pasi gresiti la Ploiesti, fiindu-i necesar cel putin un punct pentru a spera la promovare. Meciul cu „petrolistii“ este un barometru pentru gorjeni, o victorie i-ar transforma in favoriti la cistigarea seriei, un egal i-ar mentine in cursa, iar o infringere ar relansa gazdele si ar ingropa sperantele oltenilor la o reprezentare fotbalistica pe prima scena.


Victoria din meciul tur, cu 1-0, pentru elevii lui Sandoi a dus la caderea echipei Petrolul si a insemnat revirimentul tirgujienilor, care s-au mentinut in spatele liderei FC Sibiu. Acum gorjenii au o misiune mai grea, pentru ca nu mai au in spate aportul publicului, desi se anunta o mare afluenta de gorjeni pe stadionul „Ilie Oana“, clubul Pandurii avind pregatite citeva autocare.


Compartimentul defensiv al oaspetilor, care a dat satisfactie pina acum, s-a dereglat prin absenta lui Trofin, care este indisponibil datorita unei raceli la plamini. Inlocuitorii acestuia ar putea fi Bogoi sau Ursu, alegerea urmind sa fie facuta in functie de situatia medicala a lui Craciunescu. Tehnicianul „pandurilor“ a facut sedintele tactice pe stadionul „Municipal“, antrenamentele fiind interzise ziaristilor, dar deschise publicului din tribuna. Sandoi a pus accentul pe finalizarea in urma contraatacului, deci se preconizeaza o aparare generala. Surpriza s-ar putea numi Bertea, care a fost folosit surprinzator pe partea stinga, dar executiile sale au lasat de dorit, el fiind un jucator de picior drept.


La gorjeni nu exista jucatori suspendati, doar accidentati, Scarlat, Trofin, Nica, Arcanu fiind indisponibili, iar Craciunescu si Lecoviste incerti. Meciul poate fi vizionat de catre suporterii „pandurilor“ la televizor, fiind transmis inregistrat de TV Sport, la ora 13.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS