13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Daca vine Netoiu, imi caut alta echipa!“

„Daca vine Netoiu, imi caut alta echipa!“

– Cum comentezi erorile de arbitraj in defavoarea Universitatii?


– Ar trebui sa incepem cu meciul din campionat de la Constanta, sa continuam cu golul meu anulat la Iasi, apoi greselile de miercuri, din returul semifinalei Cupei României cu Farul. Au fost evidente erorile. Puteam pleca cu un punct de pe litoral, daca in meciul de la Constanta n-am fi fost sanctionati in minutul 92 cu o lovitura de la 16 metri care s-a incheiat cu gol pentru Farul; la Iasi, la 1-0 pentru gazde, am marcat un gol valabil, dar… Probabil ca prin tribuna stadionului din Copou s-or fi imbrincit vreo doi suporteri pe un loc, unul o fi cazut, iar atunci arbitrul Al. Tudor a anulat golul Universitatii! Penibilitati…


– Ce s-a intimplat miercuri, cu Farul? Victorie doar de palmares.


– Sintem la capitolul arbitraj, asa ca vreau sa reamintesc si prestatia domnului Corpodean. „Marinarii“ nu puteau sa ajunga in careul nostru decit printr-o faza fixa. Era 2-0 pentru noi si, probabil, domnului Corpodean nu prea i-a convenit acest scor… La o pasa inspre careul nostru, un „marinar“ a facut hent, dar, in loc de lovitura libera in favoarea noastra, ne-am trezit cu una in favoarea Farului! A urmat acea faza fixa pentru Farul si am primit gol, 2-1! Acest scor a ramas, din pacate, pina la sfirsit. De altfel, la 2-0, Corpodean le-a acordat „marinarilor“ multe lovituri, toate ca sa se apropie si ei de careul nostru. Asa a facut Corpodean si in meciul tur din semifinale, cel de la Constanta. Orice pasa adresata lui Dragan, de exemplu, era taxata de Corpodean fault! Nu prea inteleg de ce tot Corpodean a arbitrat si returul semifinalei, dar asta nu-i problema mea.


– Prea usor a marcat Pascovici, din faza fixa, golul Farului!


– Asa se mai intimpla la fazele fixe. Tot asa am marcat si eu la Iasi…


– Universitatea a cistigat primul meci din acest sezon si parca a aratat altceva in teren…


– Da, in primul rind alt angajament. Am marcat repede, 1-0 in minutul 13, am intors lumea catre noi. Asta ne-a dat mai mare incredere si a urmat al doilea gol, 2-0. Cum spuneam, Corpodean insa nu a fost de acord cu acest rezultat. Daca vom aborda jocul cu Steaua la fel, adica cu daruire, cred ca o sa atragem suporterii de partea noastra si am putea obtine prima victorie din returul campionatului!


– Crezi ca putem?


– Sper sa-i batem pe stelisti! „Poli“ Iasi i-a invins in Ghencea, iar Apulum, la Alba Iulia, a remizat cu Steaua, 1-1. Noi de ce n-am putea sa-i invingem?


– Tu zici ca nu pariezi pe Universitatea. Ce sa joc eu, 1?


– Eu stiu? Repet, sper sa nu pierdem cu Steaua.


– Mai avem sperante de salvare?


– Da. Ne-ar trebui sase victorii din 11 meciuri. Sper sa le obtinem! Daca duminica am invinge Steaua, ar fi extraordinar!


– Exista unele zvonuri potrivit carora n-ar fi exclus sa revina la Universitatea „prietenul“ tau, Gigi Netoiu! Se pare ca el ar vrea. Cum il primesti?


– Daca se va intimpla asa ceva, eu o sa-mi caut alta echipa. Dar nu cred asa ceva. In opinia mea, o revenire la Universitatea a lui Netoiu este exclusa!


– Totusi, Netoiu a recunoscut ca l-ar tenta o revenire la Craiova!


– Ei, omu’ se distreaza pe seama noastra…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII