21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vom juca meciul vietii“

„Vom juca meciul vietii“

Delegatia Farului a sosit aseara la Craiova si s-a cazat la hotelul „Emma“, iar in dimineata aceasta, de la ora 10.30, Petre Grigoras isi va scoate jucatorii la o „dezmortire“ pe stadionul divizionarei C Armata. Antrenorul Farului este convins ca pentru majoritatea jucatorilor sai partida de astazi este cea mai importanta din cariera, Farul avind ocazia de a juca, in premiera, finala Cupei României.


„Cred ca ne va fi fantastic de greu, deoarece craiovenii joaca ultima sansa de a-si imbuna suporterii, care au trecut deja la amenintari si la alte asemenea gesturi. In general, Cupa este o competitie a surprizelor, asa ca nu ne putem considera favoriti certi. Pentru unii dintre jucatorii mei va fi meciul vietii lor. Ar fi fantastic sa obtinem o prezenta in finala, unde sa jucam cu medaliile pe masa. Daca Farul ar ajunge in finala, ar fi cea mai buna performanta a sa, iar eu as fi trecut ca antrenorul cu care formatia a realizat aceasta“, a afirmat Grigoras.


Suspendarea fotbalistilor Adrian Senin si Iulian Apostol, in urma scandalului „Furosemid“ a expirat luni, ei fiind buni de joc pentru Farul dupa 192 de zile, ultima lor prezenta intr-un meci oficial fiind consemnata pe 2 octombrie 2004. „De-abia astept sa revin pe teren. Trebuie sa profitam din plin de degringolada echipei din Craiova. Farul merita sa joace in finala Cupei si chiar sa o cistige“, a spus Iulian Apostol.


Farul va fi incurajata la Craiova de aproximativ 400 de fani, care fac deplasarea cu zece autocare puse la dispozitie de club.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS