17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFetele au cistigat, baietii au pierdut DWAR, fara infringere in retur

Fetele au cistigat, baietii au pierdut DWAR, fara infringere in retur

In liga secunda de handbal, dintre echipele craiovene, doar fetele de la DWAR au reusit victoria. Elevele lui Gabriel Bircina s-au impus acasa, la cinci goluri, in fata celor de la „U“ Resita, in timp ce Universitatea Petrolul a pierdut la Fagaras.


Dupa doua victorii consecutive, handbalisti din Banie nu au mai avut puterea sa obtina un rezultat bun si in disputa cu Nitramonia, din etapa a 19-a, elevii lui Sebastian Dobeanu fiind invinsi cu scorul de 32-28 (17-12). Meciul a fost insa echilibrat, gazdele desprinzindu-se pe final, cu putin ajutor si din partea arbitrilor. „Nu au avut tabela si nu stim daca nu cumva ne-au «mincat» si din goluri. In plus, la faulturi, noi primeam eliminari, iar ei cartonase galbene“, a afirmat un jucator craiovean. Cei mai buni marcatori ai Universitatii la Fagaras au fost Fl. Pavel, Cordescu, Purcarea si Florea, ultimul evoluind racit. In runda viitoare, oltenii vor intilni simbata, pe teren propriu, Universitatea Galati.


Dupa sase luni de pauza, DWAR Craiova a revenit in Sala Sporturilor din Banie, unde ultima data s-a impus cu 22-21 in confruntarea cu Amical Corabia (etapa a 6-a). In cea de-a doua runda din returul seriei Vest, craiovencele nu au avut emotii cu „studentele“ din Resita, in fata carora au cistigat cu 39-34 (20-16), dupa un joc in care au fost tot timpul la conducere. In ciuda numeroaselor accidentari din lot, oltencele s-au concentrat si au depasit echipa aflata cu un loc mai sus in clasament (4). Cele mai bune marcatoare ale formatiei craiovene au fost Ionel, Sirbu si Istvan. Simbata, in runda a 12-a, DWAR va juca la Sebes, cu LPS din localitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS