13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Credem toti in calificare“

„Credem toti in calificare“

Daca pentru constanteni meciul de astazi reprezinta o poarta de intrare in istoria clubului de pe litoral, pentru jucatorii Universitatii este o ocazie de remontare a moralului in vederea ultimelor 11 etape ale campionatului, in care trebuie sa acumuleze punctele necesare evitarii retrogradarii.


Antrenorul Marian Bondrea a dezvaluit, dupa antrenamentul de ieri-dimineata, ca a observat o schimbare de atitudine la jucatorii sai, care sint mult mai increzatori si mai motivati dupa meciul de la Iasi, in ciuda infringerii. „In sinul echipei este o stare de spirit diferita fata de meciurile anterioare. Ii vad pe jucatori mai optimisti si abordeaza altfel antrenamentele, iar acest lucru ma face sa cred ca vom face un joc bun contra Farului si ne vom califica. Nu se gindeste nimeni la cei 20.000 de dolari promisi de Dinel Staicu, ci la accederea in finala, in care credem cu totii“, a afirmat ieri Marian Bondrea.


Antrenorul Stiintei apeleaza la sustinerea publicului, sperind ca suporterii sa mai treaca inca o data peste supararile pricinuite de echipa. „Acesti suporteri tineri sint mai altfel, au si o latura violenta, dar nu sint dusmanii nostri, ci, din contra, sufera foarte mult pentru situatia in care se afla Universitatea. Speram sa gaseasca puterea de a ne incuraja in continuare“, a fost apelul facut de Bondrea catre suporterii Stiintei.


La antrenamentul de ieri a participat si Laurentiu Preda, chemat de la „satelit“, care este anuntat titular in locul lui Lutu. La meciul de astazi, intrarea va fi libera si, tinind cont de acest lucru, organizatorii au anuntat ca portile stadionului se vor inchide in momentul in care 90 la suta din locurile arenei vor fi ocupate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS