7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdi Ilie a inscris pentru FC Zürich

Adi Ilie a inscris pentru FC Zürich

Elvetia. Atacantul craiovean Adrian Ilie a inscris un gol pentru FC Zürich in partida terminata la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, in fata formatiei Grasshopper Zürich, in etapa a 27-a a campionatului Elvetiei. „Cobra“, care a marcat in minutul 64, a primit un cartonas galben in minutul 43 si a fost inlocuit cu opt minute inainte de finalul meciului, cu Di Jorio. Coechipierul sau Iulian Filipescu a evoluat pe toata durata meciului, in timp ce Mihai Tararache nu a fost inclus in lot.


Olanda. In etapa a 28-a a campionatului Olandei, internationalul român Nicolae Mitea a fost titular la Ajax Amsterdam, in partida cistigata pe teren propriu, cu scorul de 4-2, in fata echipei AZ’67 Alkmaar. Mitea, care a pasat decisiv pentru Pienaar la cel de-al patrulea gol al gazdelor, a fost inlocuit in minutul 84, cu Boukhari. Coechipierul sau, portarul Bogdan Lobont, nu a fost inclus in lot.


Ucraina. Sahtiorul lui Mircea Lucescu s-a apropiat si mai mult de titlu, dupa ce s-a desprins la cinci puncte de rivala Dinamo Kiev, fata de care are si un meci mai putin disputat. Fara nici un român in teren (Rat si Barcauan au fost rezerve, iar Stoican si Marica sint inca in refacere), „minerii“ au invins cu 1-0, in deplasare, pe Metalist Harkov (Timosciuk ’52), in timp ce Dinamo a remizat, 0-0, la Borispil, meci in care Cernat si Ghioane au fost integralisti.


Spania. Mijlocasul Constantin Gilca a evoluat pe toata durata partidei pe care echipa sa, Almeria, a cistigat-o duminica, in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Ciudad de Murcia, in etapa a 32-a a ligii secunde din campionatul Spaniei. Intr-un alt meci din Segunda Division, echipa Poli Ejido, la care evolueaza jucatorul Bogdan Mara, a fost invinsa pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de formatia Celta Vigo. Mara a fost introdus pe teren in minutul 33, in locul lui Corona. Jucatorul Laurentiu Rosu a jucat doar in a doua repriza a meciului pe care Recreativo Huelva l-a cistigat in deplasare, cu scorul de 1-0, impotriva formatiei Elche. Rosu l-a inlocuit, in minutul 46, pe Viqueira.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS