20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu sintem de vinzare!“

„Nu sintem de vinzare!“

Portarul echipei „Poli“ Iasi, Dorin Arcanu, a spus ca demnitatea coechipierilor sai nu este de vinzare, dezmintind totodata informatiile potrivit carora fotbalisti ai echipei moldovene ar fi fost contactati de Universitatea Craiova.


„Noi nu am fost sunati si nici nu am primit mesaje de la nimeni de la Universitatea Craiova. Vreau ca lumea sa stie ca demnitatea noastra nu este de vinzare! Poate jucam prost intr-un meci, poate gresim, dar totul pina la demnitate! M-am simtit jignit cind am vazut in presa ca eu as fi fost contactat ca sa nu-mi apar corect sansele“, a spus Arcanu, unul dintre cei trei jucatori ai echipei „Poli“ Iasi despre care s-a scris ca ar fi fost contactati de Universitatea Craiova inaintea meciului de astazi.


La rindul sau, Romulus Miclea, jucator care este imprumutat de la Universitatea Craiova, a precizat ca nici el nu a fost contactat de craioveni si ca acum este jucatorul clubului Politehnica. „Eu sint jucator profesionist si acum joc pentru «Poli». Vreau ca suporterii sa stie ca ne vom da viata pe teren pentru a cistiga“, a spus Miclea.


Adrian Baldovin, cel de-al treilea fotbalist despre care s-a scris ca ar fi fost contactat de Universitatea Craiova, a spus ca tot ce-si doreste este sa cistige partida cu oltenii: „Nu mi-a venit sa cred cind am vazut ca eu sint amestecat in acest scandal. Tot ce vreau este sa cistigam acest meci si sa uit cit mai repede de acest scandal“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS