17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii s-au antrenat pe „Constructorul“

Craiovenii s-au antrenat pe „Constructorul“

Lotul Universitatii a efectuat ieri-dimineata o sedinta de pregatire pe stadionul „Constructorul“ din Iasi, la care au participat toti cei 18 jucatori. Alb-albastrii au fost vizitati la hotel, dar si la antrenament, de fani ai Stiintei din localitate, dar si de un fost jucator al echipei din Banie, Filip. Actual fotbalist al divizionarei secunde FC Botosani, acesta a facut parte din lotul Universitatii in 1999, in perioada cind antrenor era chiar Marian Bondrea, dar nu a reusit sa se impuna si s-a intors in Moldova.


La meciul de astazi si-au anuntat prezenta peste 50 de fani olteni, veniti din Craiova, Bucuresti, dar si factiunea „Lions Botosani“, nelipsita la meciurile Stiintei din nordul Moldovei.


Oficialii Politehnicii Iasi au precizat ca in conditiile in care clubul craiovean nu a solicitat bilete, „Poli“ va pune in vinzare tichetele pentru sectorul rezervat de regula oaspetilor. „Suporterii olteni care vin la meci pe cont propriu o fac pe raspunderea lor“, a spus Marius Stan. Cele 6.700 de bilete care vor fi tiparite vor fi distribuite in dimineata partidei, incepind cu ora 9.00, accesul pe stadion fiind permis de la ora 14.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS