13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCaciula cu „hands-free“

Caciula cu „hands-free“

Presa engleza sustine ca Jose Mourinho, suspendat doua meciuri de UEFA, a comunicat cu secunzii sai in timpul meciului cu Bayern München. Daily Mirror scrie ca Jose Mourinho i-a folosit pe Rui Faria si Silvinho Louro, doi membri ai staff-ului tehnic, pentru a trimite mesaje la secunzii sai, Steve Clarke si Baldemar Brito. „Adevarata intriga din timpul meciului a avut loc pe banca tehnica, unde preparatorul fizic Faria, care rareori sta acolo, purta o caciula si a parut sa se aplece pe spate si sa asculte in casca in mai multe rinduri, iar apoi a luat notite si a discutat cu Clarke si Brito“, mentioneaza Daily Mirror.


In repriza secunda, Hans Hultman, ofiterul de presa al UEFA, a stat linga banca de rezerve a echipei Chelsea pentru a-i putea supraveghea pe Faria, Clarke si Brito.


The Sun considera ciudat faptul ca Rui Faria a purtat o caciula groasa, in ciuda temperaturii destul de ridicate. „Milioane de telespectatori s-au gindit ca Chelsea a folosit trucuri murdare. Faria a purtat o caciula groasa, trasa peste urechi, si si-a dus mina in permanenta la urechea dreapta, de parca ar fi incercat sa ascunda un dispozitiv“, noteaza The Sun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS