Acasă Sport Caciula cu „hands-free“

Caciula cu „hands-free“

-

Presa engleza sustine ca Jose Mourinho, suspendat doua meciuri de UEFA, a comunicat cu secunzii sai in timpul meciului cu Bayern München. Daily Mirror scrie ca Jose Mourinho i-a folosit pe Rui Faria si Silvinho Louro, doi membri ai staff-ului tehnic, pentru a trimite mesaje la secunzii sai, Steve Clarke si Baldemar Brito. „Adevarata intriga din timpul meciului a avut loc pe banca tehnica, unde preparatorul fizic Faria, care rareori sta acolo, purta o caciula si a parut sa se aplece pe spate si sa asculte in casca in mai multe rinduri, iar apoi a luat notite si a discutat cu Clarke si Brito“, mentioneaza Daily Mirror.


In repriza secunda, Hans Hultman, ofiterul de presa al UEFA, a stat linga banca de rezerve a echipei Chelsea pentru a-i putea supraveghea pe Faria, Clarke si Brito.


The Sun considera ciudat faptul ca Rui Faria a purtat o caciula groasa, in ciuda temperaturii destul de ridicate. „Milioane de telespectatori s-au gindit ca Chelsea a folosit trucuri murdare. Faria a purtat o caciula groasa, trasa peste urechi, si si-a dus mina in permanenta la urechea dreapta, de parca ar fi incercat sa ascunda un dispozitiv“, noteaza The Sun.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Căutaţi compania altor oameni şi sunteţi dependent de atenţia lor. Dacă nu primiţi sprijin şi confirmări din partea partenerului sau a...