10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArmata poate ajuta Universitatea

Armata poate ajuta Universitatea

In runda a 17-a a celui de-al treilea esalon, programata astazi, de la ora 17.00, cu o singura exceptie formatiile craiovene au meciuri aparent usoare, care le pot aduce cite trei puncte. Lidera seriei a 5-a, Universitatea II, joaca in deplasare la ultima clasata, si, avind in vedere ca Ionel Luta are la dispozitie un contingent din care nu lipsesc „stranierii“, potriviti pentru acest nivel, este foarte probabil ca „satelitul“ sa se intoarca victorios de la Scornicesti. Alb-albastrii au luat sase puncte in primele etape si au prima sansa la accederea in liga secunda.


Chimia nu poate avea probleme pe teren propriu in fata vilcenilor de la Oltchim, care nu prea au scos puncte din deplasare. Desi si-a redus sansele de promovare, trupa lui Diaconu nu a renuntat la lupta si mai spera la vreo minune. Alta echipa craioveana, cea a Scolii de Fotbal „Gica Popescu“, nu poate rata ocazia de a se impune acasa in fata celor din Ticleni, formatie care se lupta si ea pentru evitarea retrogradarii.


Cea mai grea misiune dintre gruparile din Banie o are insa Armata, care va trebui sa tina piept, la Rimnicu Vilcea, echipei CS Municipal, al carei obiectiv este intrarea in Divizia B. Gazdele sint la egalitate de puncte cu Universitatea II, de care le desparte un singur gol, si trag speranta ca alb-albastrii se vor impiedica la Scornicesti, pentru a reveni pe primul loc in clasament. Numai ca „militarii“ lui Mugurel Gusatu sint decisi sa incurce socotelile vilcenilor. Dupa doua victorii consecutive, gruparea din Valea Fetii are un moral bun si vrea sa dea CSM-ului o cit mai buna replica, mai ales ca un rezultat bun al craiovenilor poate ajuta indirect si „satelitul“ Stiintei. „Noi mergem sa scoatem un rezultat bun in primul rind pentru noi. Daca asa vom fi de ajutor si colegilor de la Universitatea, cu atit mai bine. Sintem pe un drum bun dupa cele doua victorii obtinute si vrem sa confirmam si la Vilcea“, a precizat presedintele clubului Armata, Vergica Barbuceanu.


Iata programul complet al meciurilor programate astazi in seria a 5-a, etapa a 17-a: FC Olt Scornicesti – Universitatea II, Chimia Craiova – Oltchim Vilcea, CSM Vilcea – Armata Craiova, „Gica Popescu“ – Petrolul Ticleni, Senaco Novaci – Progresul Corabia. Stiinta CFR Craiova sta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS