22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu stiu daca o sa am puterea sa joc la Iasi!“

„Nu stiu daca o sa am puterea sa joc la Iasi!“

Intr-un cotidian de sport si la un post de televiziune apartinind aceluiasi trust de presa, s-a insinuat ca Papura (foto), capitanul Universitatii, ar fi mizat la o agentie de pariuri din Banie pe victoria Sportului pe „Ion Oblemenco“!


Foarte afectat de aceasta poveste, Papura ni s-a confesat: „Este pentru a doua oara in cariera mea de fotbalist cind mi se atribuie fapte pe care nu le-am facut. In perioada Netoiu, mi s-a inscenat o poveste ca as fi primit un telefon de nu stiu unde, adica as fi fost contactat de adversar. Nimeni nu a verificat la sursa, inclusiv apelurile mele telefonice etc. Daca s-ar fi procedat asa, si-ar fi dat seama ca sint inventii de dragul senzationalului. Ca si acum. Joc, intr-adevar, de vreo doi ani, la pariuri sportive, fapt pe care nu l-am ascuns, deoarece nu am nimic de ascuns. Dar nu am pariat pe meciurile Universitatii din mai multe motive, principalul fiind acela al eventualelor suspiciuni. Paradoxal si inexplicabil, marti seara, iar apoi astazi (ieri – n.r.), numele meu a fost mentionat intr-o inventata poveste, cum ca eu as fi pariat pe victoria Sportului in Banie?! Le-am explicat celor care au scris asta ceea ce v-am spus pina acum, anume ca nu pariez pe Universitatea. Deontologic ar fi ca aceasta afirmatie a mea sa fi fost verificata si la agentia de pariuri si atunci s-ar fi lamurit totul. Dar nu s-a procedat asa… A fost mai simplu sa fiu improscat cu noroi! Si tocmai intr-un moment in care Universitatea este intr-o situatie critica, iar vineri avem un meci capital la Iasi. Probabil ca nimic nu e intimplator. Nu acuz pe nimeni, imi rezerv dreptul de a-i actiona in judecata pe cei care au inventat“.


Capitanul Universitatii a afirmat ca nu s-a putut antrena normal din cauza acuzatiilor care i-au fost aduse. „N-am dormit in noaptea de marti spre miercuri, n-am fost in stare nici sa fac antrenament astazi (ieri dimineata – n.r.)… Nu cred ca realizati in ce situatie sint! Daca la Iasi fac vreo greseala, probabil ca „prietenii“ mei si chiar unii suporteri ar putea sa interpreteze, nu? Am venit cu inima deschisa la Universitatea, iar acum mi se insceneaza fel de fel de lucruri inchipuite. Nu ar trebui sa scrieti ce v-am spus acum. De ce? Cine stie ce interpretari vor fi iarasi! Sint extrem de suparat. Nici nu stiu daca o sa am puterea sa joc vineri la Iasi“, a incheiat Papura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII