20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Este bataia de joc a unor misei“

„Este bataia de joc a unor misei“

Marian Bondrea a acuzat dur o anumita parte a presei care a scris despre capitanul numit de el, Corneliu Papura, ca ar fi pariat contra Universitatii la meciul cu Sportul si ar fi cistigat. „Este o bataie de joc a unor misei, care incearca toate metodele pentru a destabiliza complet echipa noastra. Cornel nu a dormit toata noaptea si a fost incapabil sa faca antrenament“, a dezvaluit Bondrea, care spera totusi sa-l foloseasca in jocul de miine pe „Papi“.


Antrenorul oltean a fost sunat in timpul antrenamentului de ieri de antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, pentru clarificarea „razboiului declaratiilor“ dintre cele doua parti. „Despre Ionut Popa am afirmat doar ca are gura mare, nu ca spune mereu numai prostii, dar si din partea lor au venit destule atacuri. Oricum, cind vrei sa faci altuia rau, ti se intimpla tie“, a precizat Bondrea. El a adaugat ca, daca ar fi in locul lui Popa, ar avea incredere sa-i foloseasca pe Miclea si Baldovin, jucatorii despre care s-a spus ca ar fi fost contactati de conducerea olteana pentru a nu-si apara corect sansele in meciul de miine, deoarece „ei trebuie sa apere culorile echipei care ii are sub contract“.


Marian Bondrea mizeaza pe 18 jucatori in deplasarea de la Iasi, pentru un meci in care o victorie ar valora sase puncte. Fara Bordeanu, Buhus (suspendati), Vigariu si Preda (trimisi la echipa a doua), Guso, Banica, Dobre, Papura, Daouda, Moti, Feleaga, M. Iordache, Lazarovici, Murgan, Claudiu Tudor, Bundea, Plesan, Schumacher, Lutu, I. Iordache, Stoianof si Dragan au plecat ieri cu autocarul spre Bucuresti, de unde aseara au decolat cu avionul la Iasi.


Craiovenii au intimpinat probleme cu locul de cazare, majoritatea hotelurilor din Iasi fiind ocupate, din cauza unei conferinte internationale gazduite de orasul moldovean in aceasta perioada. Totusi, delegatia olteana a gasit camere la hotelul „Traian“, iar astazi jucatorii vor sustine un antrenament usor pe un teren din Iasi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS