14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Mourinho este arogant si rece“

„Mourinho este arogant si rece“

Ottmar Hitzfeld, fostul antrenor al echipei Bayern München, a declansat „razboiul declaratiilor“ inainte de meciul cu Chelsea, de prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Hitzfeld a apreciat ca tehnicianul Jose Mourinho este „arogant si rece“.


„Mourinho este un antrenor arogant. L-am intilnit deja si nu am nici o relatie de amicitie cu el. Este foarte rece si nu are incredere decit in el, nu este un sportiv“, a spus Hitzfeld. Fostul cistigator al Ligii Campionilor cu Borussia Dortmund (in 1997) si cu Bayern München (in 2001) a apreciat ca Mourinho nu are „stofa“ marilor antrenori din campionatul Angliei. „Comparativ cu Alex Ferguson sau cu Arsene Wenger, Mourinho a fost o mica deceptie la nivel uman“, a spus Hitzfeld.


Ottmar Hitzfeld s-a declarat insa impresionat de succesul antrenorului portughez. „In plan sportiv, a reusit foarte bine si este unul dintre cei mai buni antrenori din lume. A fost senzational ca a cistigat Liga Campionilor cu FC Porto si este la fel de extraordinar faptul ca, practic, a cistigat inca de pe acum campionatul Angliei“, a spus Hitzfeld.


Fostul antrenor al bavarezilor a apreciat ca absenta lui Mourinho de pe banca tehnica, la meciul cu Bayern München, reprezinta un handicap pentru Chelsea. „Capacitatea sa de a schimba tactica va fi limitata, deoarece nu va intra nici un moment in contact cu jucatorii sai“, a opinat Hitzfeld.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS