24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Armata a obtinut victoria

Doar Armata a obtinut victoria

Runda a 16-a a Diviziei C a adus formatiilor craiovene din seria a 5-a patru puncte din noua posibile. Dintre cele trei echipe din Banie care au evoluat vineri dupa-amiaza, doar Armata a reusit sa-si apropie victoria. „Militarii“ pregatiti de Mugurel Gusatu s-au impus destul de greu, cu 1-0, in partida de pe teren propriu cu „lanterna rosie“ a seriei, FC Olt Scornicesti. In ciuda revenirii suspendatilor Turcila si Boroiban, formatia din Valea Fetii a jucat mult mai slab fata de cum o facuse la inceputul saptaminii, cind s-a impus cu 2-1 in restanta cu Chimia. Oaspetii au venit la Craiova decisi sa-si joace sansele de salvare de la retrogradare si numai penaltiul scos de Boroiban si transformat de Ghita (’61) a facut ca Armata sa obtina al doilea succes din retur, care a dus-o pe locul cinci in clasament, cu 17 puncte.


Stiinta CFR a pierdut confruntarea de la Rimnicu Vilcea cu Oltchim, gazdele cistigind cu scorul de 2-1. Craiovenii au avut o evolutie curajoasa si s-au aflat aproape de un rezultat de egalitate, victoria vilcenilor conturindu-se in finalul meciului, dintr-un penalti contestat de oaspeti si transformat de Glavan (’87). Avind ca obiectiv salvarea de la retrogradare, trupa lui Florin Ispas a coborit in urma acestei infringeri pe locul sapte, cu 15 puncte. Oficialii „ceferistilor“ au acuzat maniera in care Oltchimul a obtinut cele trei puncte, precizind ca „a fost furt pe fata“. Golul gruparii craiovene a fost reusit Firanescu (’59), gazdele deschizind scorul prin Voica (’44).


In fine, echipa Scolii de Fotbal „Gica Popescu“ a scos un punct din deplasarea de la Corabia, remizind, 0-0 cu formatia locala Progresul. Teamul pregatit de Adrian Popescu a adunat in retur patru puncte din doua deplasari si a urcat pe pozitia a noua, cu 11 puncte, la un punct de Petrolul Ticleni si FC Olt Scornicesti, echipe care se afla la retrogradare.


In cel de-al patrulea meci din etapa a 16-a, CSM Vilcea s-a impus cu 1-0 la Ticleni, egalind la puncte formatia „satelit“ a Stiintei, care a ramas lidera, cu 29 de puncte, avind un gol mai putin primit. Rezultatul direct dintre cele doua contracandidate la promovare cintareste insa enorm, in tur alb-albastrii cistigind cu 6-1 in Zavoi. In aceasta runda, Universitatea II, Petrom Chimia si Senaco Novaci au stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS