16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSe ciocnesc „satelitii“ gorjeni

Se ciocnesc „satelitii“ gorjeni

Runda a 16-a a seriei a 6-a programeaza astazi, de la ora 17.00, primul derbi gorjean al returului, intre „satelitii“ divizionarelor B Minerul Motru si Pandurii Tirgu Jiu, Arsenal si EMC Rovinari. „Tunarii“ au nevoie de victorie, fiind pe un loc care poate duce in campionatul judetean, in timp de oaspetii au ca atuuri sapte jucatori de la Pandurii, lotul complet si nimic de pierdut, clasarea pe locul patru fiind mai mult decit onorabila. Gazdele au insa probleme de lot, Florea si Banica fiind suspendati, terenul le este afectat de ploi si de antrenamentele divizionarilor B, iar situatia in clasament este precara. Cu toate acestea, motrenii au o singura varianta necesara pentru mentinerea in Divizia C, victoria.


Meciul cu codasa din Moldova Noua reprezinta pentru „minerii“ din Matasari cea mai buna sansa de a reduce din pasivul de -9 de la „adevar“. Conducerea clubului le-a achitat in aceasta saptamina jucatorilor salariile restante de doua luni, motivindu-i suplimentar inaintea importantului joc care are consecinte directe asupra echipei retrogradate, existind astfel premise ca elevii lui Trifu vor sparge gheata in jocurile din deplasare.


Iata partidele din etapa a 16-a, seria a 6-a: Minerul Moldova Noua – Minerul Matasari, UM Timisoara – Universitatea Resita, Arsenal Motru – EMC Rovinari, Gloria Resita – Minerul Mehedinti, CFR Timisoara – Auxerre Trans Orsova, Severnav Severin – CS Florian Jimbolia. Hexe Jebel Timisoara sta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS