16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOamenii lui „Flocea“ au fost penibili

Oamenii lui „Flocea“ au fost penibili

In meciul de la Skopje, cu Macedonia, elevii lui Florin Marin nu au reusit sa joace la fel de bine ca in partida de vineri, cu Olanda, pe care au cistigat-o cu 2-0. La capatul unei intilniri in care s-au facut de ris, oamenii lui „Flocea“ au pierdut miercuri, cu 1-0, singurul gol fiind marcat, in minutul 67, de Gligorov, care a executat o lovitura libera, iar mingea a trecut prin careul aglomerat si a intrat in poarta la coltul lung. Colac peste pupaza, trei minute mai tirziu, jucatorul Sportului Studentesc, Raul Ciupe, si-a rupt piciorul la un contact cu un adversar si a fost transportat de urgenta la spital.


„Flocea“: „Sint vinovat“


Antrenorul echipei nationale de tineret a României, Florin Marin, a recunoscut ca este vinovat de faptul ca nu a reusit sa-i aduca pe jucatori la concentrarea necesara pentru meciul cu Macedonia. „Nu intotdeauna realizezi ceea ce-ti propui. Am pierdut trei puncte foarte importante, deoarece nu am mai avut aceeasi concentrare, determinare si disciplina in joc. Am abordat jocul usor si acest lucru ne-a costat. Am si eu partea mea de vina, deoarece n-am reusit sa-i aduc la concentrarea necesara pentru meci“, a spus Florin Marin.


Claudiu Keseru a afirmat ca sansele de calificare ale reprezentativei Under 21 ramin intacte. „Ne-am dorit sa cistigam in Macedonia, dar probabil n-am avut acelasi grad de concentrare. Stiam ca Olanda a facut 0-0 cu Armenia acasa si ca puteam elimina intr-un fel o contracandidata in cursa pentru calificare, dar am pierdut aceasta sansa. Nu cred ca ne-a luat valul dupa victoria cu Olanda, eram constienti ca va fi mai greu cu Macedonia. Toti speram sa cistigam, dar, daca n-a fost sa fie, nu trebuie sa stam sa plingem, ci sa ne gindim ca mai avem patru meciuri de disputat“, a comentat Keseru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS