16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMitea: „Sint in al noualea cer“

Mitea: „Sint in al noualea cer“

Nicolae Mitea, autorul celor doua goluri ale României in meciul cu Macedonia, s-a declarat fericit de performanta reusita la debutul sau oficial in echipa nationala, dar regreta ca nu a avut ocazia sa le arate antrenorilor de la Ajax ca merita un loc de titular chiar in meciul contra „Portocalei mecanice“.


„Imi pare rau ca nu am jucat cu Olanda, dar trebuie sa las capul jos si sa merg inainte. Voiam sa fac un meci bun, imi trebuia acest lucru, deoarece vin dupa o perioada mai grea. Nu pot sa zic ca eu am salvat nationala in meciul cu Macedonia, pentru ca toti am luptat sa cistigam. Sint in al noualea cer, cred ca n-o sa uit acest meci. Sanse de calificare mai sint, chiar daca mici“, a spus Mitea.


In articolul dedicat meciului dintre Macedonia si România, pe site-ul sau de internet, UEFA titreaza „Magicul Mitea a parafat succesul României la Skopje“, adaugind ca „diferenta finala ar fi putut fi si mai mare daca Florentin Petre ar fi marcat in minutul 80, singur cu portarul Milosevski“ si ca „România ramine in cursa pentru calificarea la CM 2006.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS