19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Speram sa cistigam lejer cu Dinamo II!“

„Speram sa cistigam lejer cu Dinamo II!“

Dupa un tur cu rezultate modeste, FC Caracal a inceput returul in forta: sapte puncte din noua posibile, din care patru obtinute in deplasare. Etapa urmatoare, simbata, programeaza la Caracal un derbi al B2: FC Caracal – Dinamo II. Antrenorul Nicolae Ungureanu este increzator in elevii sai si spera intr-o victorie.


– Cu ce masuri il intimpinati simbata la Caracal pe Tibor Moldovan, omul de gol al dinamovistilor?


– Masuri? Noi vrem sa cistigam meciul cu Dinamo II, nu avem nici o problema speciala cu Tibor Moldovan. Ce vreau sa spun? Chiar daca Tibor Moldovan este atacantul lor in forma, nu ne speriem de el. FC Caracal este acum intr-o forma destul de buna, iar rezultatele din acest inceput de retur sint imbucuratoare.


– Oltenii au avut in Dinamo intotdeauna un adversar traditional, cu lupte pe teren, ca sa zic asa. Si FC Caracal – Dinamo II este considerat un meci tare, nu?


– Poate fi considerat, intr-adevar, un meci tare. Il tratam cu toata seriozitatea si speram sa-l cistigam destul de lejer.


– Cu ce probleme de lot va confruntati pentru acest derbi?


– Ciuca este suspendat ca urmare a cumulului de cartonase galbene, iar Petrescu este incert. In privinta lui Dina, el a inceput antrenamentele, dar cred ca abia peste o luna ar putea sa joace.


– Cum s-ar explica startul acesta bun de la inceputul returului?


– Ar fi multe: pregatirea foarte buna a baietilor, meciuri de verificare bine gindite, concentrare maxima. Exprimarea actuala a jucatorilor in teren este aproape de valoarea lor.


– Plus intaririle din aceasta iarna: Paduret, Pasare, Ungureanu…


– Paduret si Pasare au adus un plus de valoare lotului. Eu? Asta, cu antrenorul, s-o treceti acolo, mai pe ultimul rind…


– Daca rezultatele bune nu va vor ocoli, ar fi posibil ca FC Caracal sa se apropie de podiumul clasamentului?


– Ar trebui sa urcam si noi spre virful piramidei.


– Va confruntati totusi cu probleme in faza de finalizare…


– Intr-adevar, finalizarea ramine pentru noi o problema: ratam cu nonsalanta multele ocazii de gol. Si asta s-a petrecut in special in turul campionatului, cind echipa si-a creat multe ocazii reale de gol, n-a marcat, apoi s-a primit gol si rezultatele au fost catastrofale. Sper ca echipa sa-si revina in acest retur de campionat si din acest punct de vedere, al finalizarii.


– Inteleg ca jucatorii si antrenorii sint la zi cu primele…


– Da. Exista rezultate, iar finantatorii s-au conformat. Totul este ok.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS