5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAgassi este in forma

Agassi este in forma

Tenismanul american Andre Agassi (foto), „veteranul“ turneului de la Miami, al doilea din circuitul Masters Series, dotat cu premii in valoare de 3.450.000 de dolari, se dovedeste intr-o forma excelenta. Fostului lider mondial, desemnat cap de serie numarul 9, ii prieste de minune atmosfera din Florida, el reusind marti noapte sa ajunga in sferturile de finala ale competitiei dupa ce l-a eliminat pe argentinianul Gaston Gaudio, al saptelea favorit al turneului. In fata cistigatorului de la Roland Garros, Agassi a avut nevoie de doua ore si sase minute pentru a se impune, la capatul a doua seturi, 7-6 (9), 6-2. In aceasta faza a intrecerii, Andre Agassi il va avea ca adversar pe conationalul sau Taylor Dent (nr. 31), invingator cu 6-3, 6-4 in fata germanului Florian Mayer.


La rindul sau, favoritul principal la cistigarea competitiei, elvetianul Roger Federer, a avut ceva de furca in optimi cu croatul Mario Ancic, cap de serie numarul 18, pe care l-a invins in trei seturi, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4. „Extraterestrului“ i-au trebuit o ora si 45 de minute pentru a trece de tenismanul care ar putea fi unul dintre adversarii românilor la meciul de Cupa Davis. Liderul ATP va avea parte de un joc greu si in sferturi, unde il va intilni pe britanicul Tim Henman, favoritul numarul 6, care a trecut in optimi, cu 7-5, 6-3, de cehul Radek Stepanek (nr. 23).


Iata si celelalte rezultate inregistrate marti seara in optimile de finala ale turneului de la Miami: Rafael Nadal (Spania, nr. 29) – Ivan Ljubicic (Croatia, nr. 13) 6-4, 6-7 (5), 6-3; Dominik Hrbaty (Slovacia, nr. 26) – Gael Monfils (Franta) 6-3, 6-3; David Ferrer (Spania) – Juan Carlos Ferrero (Spania) 6-7 (7), 6-3, 7-5; Thomas Johansson (Suedia) – Jiri Novak (Cehia, nr. 24) 7-6 (2) , 6-2. In sferturi, Hrbaty va juca impotriva spaniolului David Ferrer, in timp ce Rafael Nadal il va intilni pe Johansson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS