19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Universitatea are doi presedinti“

„Universitatea are doi presedinti“

Ori Universitatea are prea multi oameni care se preocupa in aceasta perioada de soarta ei, ori s-a creat o debandada totala in cadrul clubului si se inventeaza sau se preiau functii de la o zi la alta. Dupa ce, in urma cu doua zile, Constantin Mitrita a venit cu ideea de a scoate la concurs prin mica publicitate functia suprema in club, Dinel Staicu a afirmat ieri ca Universitatea are doi presedinti, alaturi de el fiind acelasi Constantin Mitrita care a condus Consiliul de Salvare, dar nu acceptase postul de presedinte al clubului. Cu alte cuvinte, Mitrita era omul cu deciziile, dar fara nici o functie.


In privinta vinzarii clubului, Dinel nu a oferit un raspuns clar, precizind ca intentioneaza sa incheie o tranzactie cu un om de afaceri din oras, in speta Constantin Mitrita, dar intelegerea poate fi luata in calcul din vara. „Oricui as vine echipa, nu vad de ce as fi regretat de catre suporteri“, a spus Dinel Staicu.


Desi membrii Consiliului de Salvare proveniti din rindul suporterilor si-au declinat intentia de a-si continua activitatea in cadrul clubului, Dinel a confirmat ieri ca acea „Adunare ad-hoc“ nu si-a incheiat rolul. „Ii multumesc lui Marian Bondrea ca a acceptat sa preia Universitatea si celor care au avut initiativa de a forma acel Consiliu de Salvare, chiar daca nu ma ajuta cu nici un cent. Acel consiliu nu si-a incheiat rolul si ne va ajuta in continuare cu sfaturi, chiar daca eu voi da banii“, a spus Dinel. Patronul Stiintei a adaugat ca unul dintre membrii „Consiliului de la miezul noptii“, Iancu Craciunoiu, il va ajuta pe purtatorul de cuvint, Nicu Dolea, pentru o mai buna relatie club-presa.


„Nu am avut nici un cuvint de spus in alegerea antrenorului, eu fiind in negocieri cu Hizo in timp ce membrii consiliului l-au ales pe Marian Bondrea. Totusi, a fost o alegere inteligenta, nu una de criza, si ii multumesc noului antrenor ca a acceptat sa preia echipa. Oricum, eu voi purta responsabilitatea pentru ce se va intimpla in acest campionat. Daca va iesi bine, probabil ca voi fi purtat cu lauri prin oras, iar daca nu, lumea ma va urmari cu pietre“, crede Dinel, plecind de la premisa ca salvarea Universitatii de la retrogradare se premiaza cu lauri.


In privinta lotului, patronul a anuntat ca nu se vor mai efectua transferuri, iar Marian Bondrea va fi nevoit sa se bazeze pe jucatorii de care dispune momentan. Pentru victoriile in meciurile de pe teren propriu echipa va fi premiata cu 10.000 de dolari, in timp ce un succes in deplasare ii va scoate din buzunar lui Dinel 20.000 de dolari. In cazul in care esecurile vor continua, alb-albastrii nu vor mai beneficia de prime pina la finalul campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU