24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTecau, Sabau si Sescioreanu, invinsi in calificari

Tecau, Sabau si Sescioreanu, invinsi in calificari

Tenismenii români Horia Tecau si Razvan Sabau au fost invinsi, luni seara, in calificarile turneului de la Miami, competitie din Seria Masters dotata cu premii in valoare totala de 3.450.000 de dolari. Tecau a fost depasit in doua seturi, cu scorul de 6-4, 6-2, de elvetianul Ivo Heuberger, in timp ce Sabau a fost invins de sud-africanul Wesley Moodie, cu scorul de 6-0, 6-2.


Nici Delia Sescioreanu nu a avut mai mult noroc in intrecerea feminina de la Miami. Jucatoarea româna de 19 ani a fost eliminata luni seara, in calificarile turneului de 3.115.000 de dolari, dupa ce a fost intrecuta in doua seturi identice, 6-1, 6-1, de frantuzoaica Stephanie Foretz.


Cu toate acestea, competitia din SUA nu va fi lipsita de români, cei mai buni tenismeni ai momentului, Andrei Pavel si Victor Hanescu, fiind prezenti pe tabloul principal. Hanescu il va avea ca adversar in runda inaugurala pe francezul Antony Dupuis, in timp ce Pavel, desemnat de organizatori cap de serie numarul 20, care anul trecut a ajuns pina in sferturile turneului de la Miami, va sta in primul tur, urmind sa joace in turul doi cu invingatorul dintre rusul Igor Andreev si un jucator venit din calificari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS