12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Stelea nu este in forma“

„Stelea nu este in forma“

Victor Piturca a spus ca nu l-a convocat pe Bogdan Stelea deoarece portarul „ciinilor rosii“ a avut evolutii neconvingatoare in ultima perioada. „Nu a contat doar meciul cu Slovacia, l-am urmarit si in cele doua partide cu Dinamo, cel de campionat si cel de Cupa, si, intr-adevar, el nu este in forma cea mai buna in prezent“, a mentionat tehnicianul.


Selectionarea lui Costel Gilca in defavoarea lui Paul Codrea a fost explicata de Piturca prin experienta fotbalistului care evolueaza la Almeria. „Am tinut cont de mai multe lucruri. De forma de moment, de valoare si de experienta. Cu Codrea nu am vorbit, colaboratorii mei au tinut legatura cu el. A fost vazut la fata locului si nu are de ce sa fie dezamagit ca nu a fost convocat. El este in vederile mele pentru jocurile viitoare. Sint numai 22 de jucatori, nu am cum sa-i aduc pe toti. Mereu vor fi nemultumiti“, a spus Victor Piturca.


Tehnicianul nu a dorit sa ofere explicatii privind neselectionarea jucatorilor Florin Cernat si Gheorghe Craioveanu. „Cernat n-a fost convocat pentru ca asta a fost hotarirea mea. In acest moment am alcatuit acest lot. Cu Craioveanu am vorbit, dar nu l-am chemat pentru ca asa am hotarit“, a afirmat antrenorul primei reprezentative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS