13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sint antrenorul Universitatii!“

„Sint antrenorul Universitatii!“

Antrenorul Marian Bondrea era, ieri-dimineata, in Oradea si a condus antrenamentul divizionarei B din localitate, care se situeaza pe locul al treilea, la noua puncte de lider. Se zvoneste ca Marian Bondrea ar fi ajuns, luni seara, preferatul lui Staicu pentru a prelua conducerea tehnica a oltenilor, dupa ce patronul Universitatii a consultat toate taberele, inclusiv suporterii. Bondrea a raspuns ieri intrebarilor GdS.


– Inteleg ca ati fi batut palma cu patronul Staicu si sinteti noul antrenor principal al Universitatii?


– Am fost duminica acasa, la Craiova, si n-am vorbit cu nimeni despre Universitatea. Am plecat luni la Bucuresti pentru probleme legate de licenta PRO. Pe la ora 15.00 am primit un telefon prin care eram pus in tema cu problema de la Craiova, din care am inteles ca ar fi un fel de comitet care se implica in alegerea si numirea antrenorului principal. Spre seara, am primit iarasi un telefon si mi s-a comunicat faptul ca as fi preferatul Craiovei pentru a prelua echipa in acest moment critic.


– Si ce raspuns ati dat acestei oferte?


– Am fost onorat, am spus ca Universitatea Craiova este totusi… Universitatea, adica ma intereseaza. Am avut insa de rezolvat astazi (ieri – n.r.) unele probleme la Oradea. Am avut o intilnire cu jucatorii de la FC Oradea, care m-a emotionat. Nu mai are rost sa intram in detalii, asta-i viata in fotbal.


– Vi s-a stabilit obiectivul imediat, salvarea de la retrogradare!


– Pai, ce alt obiectiv mai poate realiza acum Universitatea? E normal, cel care vine acum antrenor trebuie sa salveze echipa de la retrogradare. M-am inhamat la acest lucru, sint constient de momentul prin care trece Universitatea…


– Cu alte cuvinte, dati linistea pe gilceava?!


– Intr-un fel, cam asa este.


– Ati pus unele conditii, adica ati impus un staf anume?


– Nu, dar inca n-am rezolvat toate datele problemei.


– Credeti in potentialul actual al Universitatii?


– Ce pot sa spun acum? Am fost luat prin surprindere. In ultimii ani am fost oarecum rupt de realitatea de la Universitatea, deoarece am antrenat in Arabia Saudita, unde am cistigat titlul cu echipa de tineret a Al Hilalului, iar de anul trecut am acceptat oferta divizionarei B FC Oradea. Oricum, Universitatea a fost mereu o echipa cu lot bun. Ma gindesc ca, in prezent, este la fel. Am urmarit citeva meciuri ale Universitatii la tv si sustin ca echipa este pe un loc nemeritat. Nu aceasta-i valoarea lotului. As prefera insa sa va acord un interviu dupa ce se clarifica toate problemele. Probabil ca zilele acestea va fi organizata o conferinta de presa.


– Nu va este totusi frica de situatia actuala a Universitatii?


– Nu putem vorbi de frica. Si nu trebuie sa fim pesimisti sau sa cadem in zona lamentarilor, a acuzelor samd. Cind am promovat pe Electro in prima liga, au fost unii, pe la colturi, care profeteau ca imi rup gitul din prima, adica retrogradam imediat. Ei, n-a fost asa, am mers in Cupele Europene…


– Pe ce perioada ati batut palma cu Universitatea?


– Doar pina la vara.


– Cind veniti la Craiova?


– Miine (astazi – n.r.) voi ajunge…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU