12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRezervele echipei Pandurii au fost la nivelul Diviziei C

Rezervele echipei Pandurii au fost la nivelul Diviziei C

Sub privirile antrenorului Emil Sandoi si ale presedintelui Marin Condescu, aflati in tribunele stadionului „Municipal“, jucatorii de la Pandurii care nu au evoluat in ultima partida de campionat au sustinut ieri un amical in compania divizionarei C CSM Rimnicu Vilcea. Partida s-a incheiat nedecis, 1-1 prin golurile reusite de Gengiu, in minutul 11 si Cumpanasu (’70). Dupa ce au facut pregatirea separat, pe un alt teren, titularii ultimei etape s-au alaturat lui Sandoi in tribuna unde au fost chestionati de acesta cu privire la jocul colegilor. Meciul a fost echilibrat, cu fotbalistii vilceni foarte ambitiosi si cu gazdele practicind un joc individualist, fara realizari deosebite.


La prima actiune mai periculoasa, Gengiu a deschis scorul printr-un sut din interiorul careului la o pasa a lui Buca de pe partea dreapta. In continuare, „pandurii“ au jucat fara orizont, atragind criticile tehnicianului si o concluzie valabila pe parcursul intregii partide: „Noi jucam in vreo sase jucatori“. In opinia lui Sandoi, „absentii“ au fost Gengiu, Cimpan, Negut si Buca.


Repriza secunda a fost a schimbarilor de ambele parti, atit Sandoi cit si Furnica rulind toti jucatorii de pe banca de rezerve. Cumpanasu a adus o remiza meritata pentru vilceni, in minutul 70, cind a reluat imparabil cu capul, sub transversala, mingea centrata de pe stinga de Stanca. Vina acestui gol a fost pusa de Sandoi in seama lui Petrisor, care nu a coborit la o faza fixa cu stoperul vilcean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS