12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBalaci a refuzat oferta Stiintei

Balaci a refuzat oferta Stiintei

Ilie Balaci a refuzat ieri oferta de a deveni manager general al Universitatii Craiova, deoarece va antrena pina la vara o echipa din Arabia Saudita. „Imi pare foarte rau ca nu voi putea da curs ofertei. In citeva zile voi pleca in Arabia Saudita, ca sa antrenez o echipa de club“, a spus Balaci.


„Minunea blonda“ a recunoscut ca a facut lobby pentru ca Marian Bondrea sa fie numit antrenor la Universitatea. „Am pus o vorba buna pentru Bondrea. Este oltean, il cunosc bine si chiar a avut rezultate bune cind a mai antrenat Craiova, cistigind o cupa si ajungind, in anul urmator, in finala. Sint sigur ca Universitatea va scapa de retrogradare“, a spus fosta glorie a „Craiovei Maxima“.


Balaci a dezvaluit ca ginerele sau, Eugen Trica, a propus Universitatii sa achizitioneze un atacant senegalez. „Trica mi-a spus ca este un jucator foarte bun, insa nu poate evolua in Bulgaria, din cauza unor probleme cu viza. Le-am comunicat celor de la Craiova si mai departe este treaba lor daca il vor lua. Eugen mi-a spus ca vor face treaba buna cu el daca il vor aduce“, a spus Balaci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS