12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii au jucat intre ei

Alb-albastrii au jucat intre ei

Antrenorii interimari Silviu Lung, Eugen Neagoe si George Bita i-au convocat ieri-dimineata pe jucatorii Universitatii la un joc-scoala pe stadionul din Valea Rosie. Au lipsit motivat Dragan (accidentat), Schumacher (invoit), Plesan si Moti (plecati la loturile nationale). Echipa „albilor“ a cuprins majoritatea titularilor, in timp ce „albastrii“ au avut in componenta si jucatori de la echipa a doua. Meciul s-a incheiat la egalitate, 1-1 (1-1), golurile fiind marcate de Stoianof (’40), pentru „albi“, respectiv Cl. Tudor (’34) pentru „albastri“, cele doua formatii trecindu-si in cont si doua bari, prin Stevanovic si I. Iordache.


Guso (’46, Vulpescu) – Buhus, Daouda (’46, Badaluta), Rachita, Bordeanu (’46 M. Iordache) – Bundea (’46, Bucur), Papura (’46, Lazarovici), Lutu, Vigariu – Stevanovic, Stoianof au jucat la „albi“, in timp ce Banica (’46, Negri) – Dobre, Murgan, Feleaga, Preda – Cl. Tudor (’46, Gingioveanu), Stavaru, I. Iordache, Marquinhos – Gavalovski, Edu Magri au evoluat in echipa „albastrilor“.


Pentru prima data a putut fi vazut la lucru si portarul brazilian Alexandre Negri, care a avut patru interventii de efect in cele 45 de minute cit a aparat. Cum brigada de arbitri condusa de Aurel Dida a intirziat o jumatate de ora la meciul de ieri, jocul a fost incredintat pentru inceput trioului Daniel Cretu – Lucian Badaluta, Paul Curteanu. La meci a asistat si noul presedinte al „Consiliul de Salvare“ al Universitatii Craiova, Constantin Mitrita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS