8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua s-a oprit la Villarreal

Steaua s-a oprit la Villarreal

Cu tot optimismul pe care il abordau inainte de returul cu Villarreal, stelistii nu a reusit duminica seara, in returul de pe „El Madrigal“, sa faca pasul in sferturile de finala ale Cupei UEFA. „Submarinul galben“ a fost cel care a scufundat corabia Stelei, si a facut-o fara sa forteze prea mult, ros-albastrii chinuindu-se in zadar sa marcheze golul care le-ar fi dat sperante de calificare. Desi in tur scorul a fost 0-0, in mansa secunda meciul a pornit practic de la 1-0, spaniolii punctind in debutul partidei la prima lor faza de atac. Jose Mari a luat fata defensivei steliste, deviind in poarta centrarea din corner a lui Riquelme, surprinzindu-l si pe Hamutovski.


Dupa ce au vrut parca sa demonstreze cine este seful, ibericii s-au potolit, lasindu-le initiativa românilor. Elevii lui Zenga au ripostat in citeva rinduri, dar nu au putut strapunge o defensiva care nu a primit gol in cupele europene, pe teren propriu, de doi ani. Stelistii s-au zbatut, au combinat mult, insa ineficient.


Gazdele au anulat orice speranta a bucurestenilor in partea secunda, cind au punctat din nou, de data aceasta dintr-un penalti pe care argentinianul Riquelme l-a transformat de doua ori, moment in care Steaua nu s-a mai regasit. Fara prea multa risipa de energie, Villarreal a dus meciul pina la capat, dind chiar impresia ca mai poate juca 90 de minute fara sa primeasca gol, punind totodata capat aventurii ros-albastrilor in cupele europene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS