16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Noi vom promova“

„Noi vom promova“

Jucatorii liderei FC Sibiu au reactionat ironic la adresa rivalilor de la Pandurii, vizavi de rezultatul meciului de la Orsova, cu Minerul Motru, afirmind ca „toata lumea stia cine va invinge“ si ca „ne asteptam, pentru ca Pandurii are echipa mai buna decit Minerul Motru“.


In replica, presedintele gruparii gorjene, Marin Condescu, i-a anuntat pe sibieni ca echipa Pandurii va cistiga lupta pentru promovare. „Avem echipa mai buna si o recunosc si ei. Din pacate, Motrul, atita timp cit are avea terenul suspendat, nu poate sa considere ca are meciuri acasa. Sibienilor le urez numai bine, dar in Divizia A noi vom promova. Avem echipa mai buna decit ei, iar in meciul direct nu se va pune problema invingatoarei“, a sustinut Condescu.


Oficialul gorjean a avertizat lidera ca va avea meciuri dificile cu CS Otopeni si cu Petrolul, care pot face diferenta in clasament, Pandurii avind un mic avantaj din acest punct de vedere deoarece a reusit sa treaca de prima dintre ele, dupa 1-0 pe „Municipal“ in prima etapa a returului. „Cred ca nici CS Otopeni, si nici Petrolul nu trebuie excluse. Cei de la Otopeni au aratat ca au echipa buna si ma bucur ca am scapat de ei. Sibiul nu trebuie sa uite ca au si la noi, si la Otopeni si la Ploiesti. Daca vom juca, eu cred ca avem cel mai bun culoar de promovare din istoria «pandurilor». Si CS Otopeni si Petrolul au aceleasi echipe bune, dar noi vom promova“, a spus presedintele „pandurilor“.


Capitanul echipei Pandurii, Sorin Vintilescu, nu doreste sa intre in polemica cu adversarii: „Ar trebui sa-si vada de treaba lor si de victoriile lor chinuite. Nu cred ca au auzit de la noi comentarii la rezultatele lor. Nu au fost prezenti la meci sa-si poata da cu parerea si consider ca sint mici rautati. La meciul direct, eu le pregatesc un gol si echipa o victorie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS