19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am negociat cu zece antrenori“

„Am negociat cu zece antrenori“

Patronul echipei a promis ca astazi il va prezenta pe noul antrenor, sansele cele mai mari avindu-le Basarab Panduru


Desi toata lumea il astepta ieri-dimineata la sediul clubului pe Basarab Panduru pentru a prelua oficial Universitatea, acesta nu a aparut, ba mai mult, s-a zvonit ca nu ar mai fi in carti pentru a antrena „lanterna rosie“. Daca la prinz numele cel mai vehiculat era cel al lui Silviu Lung, Dinel Staicu a aparut la cantonamentul din Lunca Jiului si a dezmintit avansarea antrenorului cu portarii in functia de „principal“.


Patronul a purtat o discutie cu jucatorii, carora le-a adus anumite critici dupa cele trei infringeri inregistrate intr-o saptamina, dar le-a si prezentat citeva nume de antrenori pentru a vedea daca exista obiectii. „Dupa ce s-a intimplat cu Lacatus, m-am gindit ca trebuie sa consult toate taberele, inclusiv suporterii si jucatorii, pentru ca nu vreau ca noul antrenor sa fie contestat. Am vorbit cu jucatorii si ei mi-au spus ca vor accepta antrenorul ales de mine“, a spus Dinel.


Zece tehnicieni s-au aflat in atentia finantatorului Craiovei, dupa spusele sale, doi dintre ei fiind chiar de peste hotare. „Miine dimineata (astazi – n.r.) veti cunoaste suta la suta antrenorul echipei. Dintre cei cu care am purtat negocieri, majoritatea s-au temut de pozitia din clasament a echipei, iar eu nu voi accepta un antrenor care sa ia in calcul retrogradarea. Probleme nu au aparut in privinta banilor“, a spus Dinel. Patronul Universitatii a adaugat ca l-a contactat si pe Sorin Cirtu, dar s-a lovit de refuzul oficialilor pitesteni de a-l lasa sa plece pe antrenorul oltean, care are o intelegere pe trei ani cu clubul din Trivale.


In privinta situatiei in care se gaseste Universitatea in clasament, finantatorul si-a pus cenusa in cap, afirmind: „Eu consider ca am cel mai valoros lot de cind am intrat in fotbal, dar cel mai rusinos loc. Din prostia noastra ocupam ultimul loc, nu ne-a adus nimeni aici. Recunosc ca am gresit cind am continuat cu Badea din iarna“, a marturisit Dinel.


Patronul a incheiat „cuvintarea“ de ieri promitind ca, in aceasta dimineata, Stiinta va avea un nou antrenor principal, iar sansele cele mai mari le are tot Basarab Panduru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU